Gyed mellett két munkahely? Többi lent.
Sziasztok!
Gyermekem egy éves szóval még egy évet kapom a gyedet. Van állandó munkahelyem több éve ott dolgozok. Új fönökök, lettek létszámleépítés lesz. Tudom, hogy védve vagyok amíg gyeden vagyok de utánna nem és fönököm kivett szavaiból nem várnak vissza gyed után. Így nem tudom mi tévő legyek ugyanis mivel szétmegyek a párommal bölcsibe kell adjam a kicsit és nekem vissza menni dolgozni. Na de hova? Tudnék így keresni magamnak másik munkát, hogy ide vagyok bejelentve és onnan kapom a gyedet? És gyed után kilépnék de addig is dolgoznék máshol bejelentve? Anniyra kilátástalan a dolog mert csak egy cukrász szakmám van el se tudnék vele helyezkedni mert nincs tapasztalatom és mindenképpen olyan munka kell ami reggeles műszak mert nekem nincs egyátalán aki segítsen. De szerintem nem vennének fel sehova ha megtudják, hogy kisgyerekem van és ugyan ez az albérlet keresés is :( Bármi tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!