Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Rég szültem, mások voltak az...

Rég szültem, mások voltak az ellátások. Most ismét gyermeket várok, milyen családtámogatási ellátások vannak?

Figyelt kérdés
Nekem annó GYED volt, a br. 70%-a. Most tényleg 100%?
2022. dec. 12. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Első 6 honapba CSED van az a 100% de igazából az sem mert 15 % szja-t abbol is vonnak. Utána a gyermek 2 éves koráig GYED van az 70%. Utána pedig 3 eves koráig a GYES ami 25 ezerft.
2022. dec. 12. 17:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A csed a 100%, a gyed maximuma br 280.000Ft azaz netto 210 plusz a csjk ha havonta kéred. Egy gyerekre 10.000 Ft, 2 gyerekre 40.000 Ft. Van az egyszeri anyasági támogatás és a családi pótlék. Aztán 2 éves kortól a gyes. Gyed extrával vissza tudsz menni dolgozni. Úgy a gyedet és a fizetesed is megkapod (2 éves korig?
2022. dec. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!