Tényleg megszűnik a CSED, ha elkezdi a bölcsődét?
Figyelt kérdés
Legkésőbb januárban vissza kell mennem dolgozni, akkor tölti be a fiam a második életévét. Beirattam bölcsődébe, van férőhely a számára, de lehet már most októberben el kellene kezdenie. De akkor nekem előbb vissza is kell menjek dolgozni? Valóban nem fogom már kapni utána a CSED-et, ha felveszik bölcsibe? Ha januárban vissza megyek dolgozni, akkor is előbb el kellene kezdenie a bölcsit beszoktatás miatt.2022. szept. 12. 08:40
1/5 anonim válasza:
A CsED 168 nap után ( cirka fél év) szűnik meg.
A gyedet pedig le kell mondani valóban.
2/5 anonim válasza:
Viszont amikor dolgozol, akkor mehet böli mellett is a gyed..
( szabi alatt.. mennyi maradt?)
1.
3/5 anonim válasza:
Ha 2 eves, akkor mar rég nem kapsz csedet...
Te gyedet kapsz alighanem. Kezdd el kivenni a szabikat a beszoktatás alatt és úgy menj vissza, akkor megmarad.
4/5 anonim válasza:
Nem kell lemondani a gyedet, az munka mellett is jár a gyerek 2 éves koráig.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, GYED-re gondoltam, nem tudom miért CSED-et írtam 😂 Köszi, aki mégis értette 😁
2022. szept. 12. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!