Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Elmondanátok hogy terhesen...

Elmondanátok hogy terhesen milyen jogaim vannak a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Ha bejelentem h terhes vagyok,onnantól kezdve mi változik?Azt mondta a főnököm h védett leszek,de ez mégis mit takar?Túlóráznom kell?Jàrhatok 5:30ra dolgozni?Szabad hétvégék hogy vannak?Mit jelent az h munkaidőbe köteles elengedni vizsgálatokra?
2022. jún. 14. 07:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyan. Én 3:30-kor kelek és indulok dolgozni hétvégén, ünnepnap, ahogy a beosztás kijön. 12 órázok. Annyi hogy csak nappalozhatok, semmi egyéb kedvezményem nincs. 15 hetes vagyok jelenleg. Nem értem miért járnál később dolgozni csak azért mert terhes vagy... Ha úgy kapok időpontot orvoshoz, vagy vérvételre akkor el kell cserélnem a műszakom ugyanúgy mint bárki másnak. Nincs olyan hogy elengednek (eleve másik városba járok terhesgondozásra, nem is lenne kivitelezhető).
2022. jún. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!