Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Más sem kapott hosszú hétvége...

Más sem kapott hosszú hétvége előtt GYED-et?

Figyelt kérdés
Állítólag megyénként eltérhet. Mindig családi pótlék utáni napon utalják, most nem.
2022. jún. 3. 08:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Munkahelyem a kifizető hely, tegnap a fizetesekkel együtt nekem is utaltak. Egyébként hivatalosan hétfőn kellene utalniuk azoknak, akiknek nem kifizetőhely a munkahelye.
2022. jún. 3. 09:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor kedd lesz, mert hétfő pünkösd.
2022. jún. 3. 09:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én május 28-ig voltam CSED-en, azóta gyeden.

A munkahelyem kifizetőhely. Ma reggel már jött is egy összeg, ami persze kevesebb volt mint az eddigiek.

Az lenne a kérdésem, hogy ebben már benne volt az a néhány nap GYED is, vagy ez csak a csed, és a GYED majd külön jön? Azt is a munkáltató fogja utalni?

2022. jún. 3. 09:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én CSED-en vagyok, nem kifizetőhely a munkahelyem, én sem kaptam még számlára, szerintem majd jövőhét első napjaiban jön.
2022. jún. 3. 09:26
 5/18 anonim ***** válasza:
4 vagyok: kedden ha ma utalják vagy szerdán, mert ugye hétfő Pünkösd.
2022. jún. 3. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as, nálam úgy volt, hogy egyben küldték a csed utolsó részletét és a tört havi gyed-et.

1-es voltam

2022. jún. 3. 09:31
 7/18 anonim ***** válasza:
7%
Lol, komolyan ezen a pár ezer forinton múlik valami?
2022. jún. 3. 09:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

7-es, a gyed összege egyáltalán nem párezer forint.

Egyébként meg neked nem tökmindegy? Örülj neki, ha annyi pénzed van, hogy ne kelljen várni a csed-et/gyed-et. Amúgy meg minek kell beszólni másoknak?

2022. jún. 3. 10:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
7: semmi nem múlik ezen te kis gyökér, egyszerűen csak egymást követő napokon szokott jönni és hiába nem reszketek érte én is meglepődve konstatáltam reggel hogy nem jött utalás éjjel. Mellesleg a csed/gyed nem pár ezer Forint, neked lehet, ha valami minimál kulimunkád volt, de nekem elég magas a csedem, köszi az érdeklődést!
2022. jún. 3. 10:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 7-es remélem csak troll vagy, mert ilyen lelki világgal szégyellheted magad.
2022. jún. 3. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!