Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Aki GYODON van és nem dolgozik...

Aki GYODON van és nem dolgozik mellette hogy éltétek meg, fogtok majd dolgozni menni?

Figyelt kérdés
Mennyi ideje vagy Gyodon?
2022. ápr. 27. 01:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd a gyerek annyit tud intézményben lenni, hogy legalább 4 órás állásom legyen(tehát neki legalább 6 órát kell bent lennie, hogy beutazhassak a városba és vissza, akkor igen. Istenem, minden vágyam, hogy vigyázzanak rá hat órát legalább egy nap anélkül, hogy felhívnának, hogy gond van és tudnának rá vigyázna megbízhatóan(ne bántsák és ő se bántson senkit, illetve ne vesszen el, ne sérüljön meg), én meg végre felnőttek közt lehetnék és végezhetnék valami olyat, hogy külső elismerést kapjak, mert ha GYOD-on vagy, senki nem mondja, hogy jól csinálod és értékes a munkád.
2022. ápr. 27. 06:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, 4 hónapja, de több, mint öt éve lehetnék, csak több volt a büszkeségem és bíztam abban, hogy "na most majd ez vagy az a fejlesztés hat, a gyerek változik ahogy nő és minden helyrejön".
2022. ápr. 27. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:
2,5 éve vagyok gyodon. Egyelőre nem jár intézménybe a kislányunk, heti 11 ora fejlesztésre viszem, plusz havi 1 intenzív rehabilitációs hét es
2022. ápr. 27. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok, csak elküldtem

Es orvosi kontrollok Budapesten havonta. Így egyelőre nem tudok munkát vállalni. Később is csak rugalmas munkabeossztás jöhet szóba. Férjem elindított egy vállalkozást, oda fogok idővel besegíteni. Sajnos az iskola ami elérhető a környéken a kislányunk problémájával küzdő gyerekek részére, még megőrzőnek is kevés, például nem cserélnek pelenkát, nem veszik ki őket a babakocsiból/kerekesszékből, így a minimumot fogja járni, ami napi 2 óra.

2022. ápr. 27. 10:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Napi 2 óra? Azt hogy?
2022. ápr. 28. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Halmozottan sérült gyerekeknek heti 10 óra fejlesztő-nevelő oktatás kiírható, ez az új magántanulói státusz. Nálunk legalábbis így papírozzák le. Gondolom ez ilyen szürke zóna, de több ismerősünk is el ezzel a lehetőséggel az ország több pontján is. Örül az iskola, hogy keveset van bent a gyerek és a sok szülő el a lehetőséggel az iskolai körülmények, a szakember hiány miatt.
2022. ápr. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!