Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hogyan jelentsem be a főnökömn...

Hogyan jelentsem be a főnökömnek, hogy újra babát várok? Nem veszi fel a telefont.

Figyelt kérdés
Már az első gyermeknèl ki akart rúgni, mert megbeszèltük, hogy nem megyek vissza utána. Most 1 hónap múlva lejár a gyesem, 2 hónap múlva születik a mádodik gyermekünk. Hiába hívom hónapok óta. Írjak levelet, vagy emailt? Intèzni kellene majd a csedet, a bentmaradt szabikat, de nehèz így.
2022. ápr. 22. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tértivevényes levél!
2022. ápr. 22. 08:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már rég e-mailt vagy hivatalos levelet kellett volna írnod.
2022. ápr. 22. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem miért nem jelezted már neki hogy ismét terhes vagy. Így akkor gondolom táppénzt sem igényeltél a gyes mellé.

Azért neki is vannak jogai... Mi van ,ha van valaki a helyeden határozott idővel? Ha letelik a gyes lehet hogy várna vissza a szabik kivételét követően...

Mellesleg 30 napos bejelentési kötelezettséged van a visszatérésre vonatkozóan.

2022. ápr. 22. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
És csodálkoztok, hogy senkinek sem kell gyerekes munkaerő.
2022. ápr. 22. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem hívogattam volna hónapokig,hanem mondjuk fogom magam és bemegyek. Erre nem gondoltál?
2022. ápr. 22. 08:37
 6/8 A kérdező kommentje:

3 hónapja hívogatom, nem hívott vissza, hanem a munkatársakat kèrdezte, hogy mit akarok vajon.

Írtam, nem vár vissza, ezt megbeszèltük az elejèn. Elköltöztünk 200 km-re, amúgy jóban voltunk. Ezèrt nem tudtam beszaladni. Azèrt hívtam, hogy bemenjünk hozzá, bemutassam a kisfiamat ès elmondjam mi a helyzet. Azt feltèteleztem jobb viszonyban vagyunk.

Írok akkor mailt ès levelet.

2022. ápr. 22. 08:49
 7/8 A kérdező kommentje:

A terhessèg 4.hónapja óta próbálom elèrni, tudja, hogy keresem, szerintem ebben a helyzetben nem èn vagyok a rosszindulatú.

Hazudni sem hazudtam, mondtam, hogy ne várjon vissza, költözünk. Egyedül a felmondást nem írtam alá terhesen, dolgoztam vègig, nem használtam ki. 8 èvet dolgoztam le nála becsülettel.

2022. ápr. 22. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

7 hónap alatt nem tudtad bejelenteni?

Komolyan iylen ember fel tud nevelni 2 gyereket?

2022. ápr. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!