Hogyan jelentsem be a főnökömnek, hogy újra babát várok? Nem veszi fel a telefont.
Én sem értem miért nem jelezted már neki hogy ismét terhes vagy. Így akkor gondolom táppénzt sem igényeltél a gyes mellé.
Azért neki is vannak jogai... Mi van ,ha van valaki a helyeden határozott idővel? Ha letelik a gyes lehet hogy várna vissza a szabik kivételét követően...
Mellesleg 30 napos bejelentési kötelezettséged van a visszatérésre vonatkozóan.
3 hónapja hívogatom, nem hívott vissza, hanem a munkatársakat kèrdezte, hogy mit akarok vajon.
Írtam, nem vár vissza, ezt megbeszèltük az elejèn. Elköltöztünk 200 km-re, amúgy jóban voltunk. Ezèrt nem tudtam beszaladni. Azèrt hívtam, hogy bemenjünk hozzá, bemutassam a kisfiamat ès elmondjam mi a helyzet. Azt feltèteleztem jobb viszonyban vagyunk.
Írok akkor mailt ès levelet.
A terhessèg 4.hónapja óta próbálom elèrni, tudja, hogy keresem, szerintem ebben a helyzetben nem èn vagyok a rosszindulatú.
Hazudni sem hazudtam, mondtam, hogy ne várjon vissza, költözünk. Egyedül a felmondást nem írtam alá terhesen, dolgoztam vègig, nem használtam ki. 8 èvet dolgoztam le nála becsülettel.
7 hónap alatt nem tudtad bejelenteni?
Komolyan iylen ember fel tud nevelni 2 gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!