Ha elmegyek fél év után gyesre, van esélyem rá, hogy visszavesznek majd?
Szeretnék munkát váltani, sokat dolgoztam már ott, ahol jelenleg vagyok, de egyéb okok miatt jobb lenne nekem a másik helyen.
Azonban szeretnénk már hamarosan kisbabát és azt beszéltük, hogy évvégén már szeretnénk próbálkozni.
Azonban, ha váltok munkahelyet, akkor évvégén lesz meg a félévem az új helyen, mert ott csak nyár végétől kezdhetek.
Azért is váltanék, mert baba után jobb lenne nekem ez a hely.
Párommal maximum jövő májusig várnánk, mert telik az idő és nem szeretnénk húzni már, mert szeretnénk másodikat és korban is már nagyon ideális lenne szerintünk.
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy fél év vagy max. 10 hónap alatt meg lehet szerezni a bizalmukat, hogy utána ne küldjenek el? Ha úgymond "sok-sok" év múlva visszamegyek.
Az a baj, hogy erre a helyre kihalásos alapon lehet bejutni és most pont lenne hely, ahol vagyok oda meg könnyebb, mert kevesen jelentkeznek és ez szerintem a későbbiekben se fog nagyon változni.
Mi a véleményetek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Határozatlanra vennének fel egyébként.
A mostani munkahelyem biztos, csak nem szeretem a környéket, ahol van meg azért sem, mert igen messze van.
Tudom, hogy az lenne a jó, ha bebiztosítanám az új helyen a pozícióm és lennék vagy 2-3 évet, csak már a korunk miatt nem szeretném húzni az időt és ha ez a lehetőség nincs akkor eszembe se jutott volna várni már és ezért vagyok most ilyen döntés képtelen. A munkahely helyileg is közelebb van, így hosszútávon biztosan jobb lenne. A közösség meg olyan, hogy nyilván zsákbamacska.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
11!
"De maga az ovi egyházi..."
Nem közalkalmazotti jogviszony.
Államiba mennék át!
Ide nehezebb bekerülni ahova átmennek, mindig sok a jelentkező.
Ahol most vagyok meg viszonylag könnyebb, mert kicsit rossz ez a kis város.
Köszi a válaszokat, ez valóban lutri, ennyi évre kiesni.
Hàt igen ezt sokaktól hallottam már. :/ De ha kirúgnak így jártam, keresek egy harmadik helyet, most tudok mást tenni?
Meg mondom hiába dolgozom a jelenlévőben régóta, úgy érzem innen ki is nyugdíjaznának, mert szeretnek engem!
De szerintem, ha elmegyek pl. 6 évre, mert szeretnék 2-3 gyermeket akkor, ha addig végig dolgozik egy ügyes, kedves óvó néni, nem fognak visszavenni egyszerűen oda se, ahova ti mondtátok. Akkor abból a szempontból lehet jobb lenne, ha legalább félévig/10 hónapig itt dolgoznék helyben.
Illetve akkor lehet a 10 hónapot se várom meg, mert kb. Minek, ha így se úgy se vesznek majd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!