Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Tovább szeretném építeni a...

Tovább szeretném építeni a karrierem. Mi van akkor ha?

Figyelt kérdés

Röviden:

Jelenleg GYED-en vagyok a legkisebb gyermekemmel, többet már nem szeretnék. Egész idő alatt állásajánlatokkal bombáznak Profession-ről meg LinkedIn-ről. Eredetileg is úgy lett volna, hogy a gyerek 1 éves korában visszamegyek dolgozni. De most azon rágódom, hogy nem oda megyek vissza ahonnan eljöttem, hanem megpróbálnék egy jobb állást megfogni.

De mi a helyzet akkor, ha tegyük fel felvesznek, de 1-2 hónap után mégsem válik be, vagy nekem nem, vagy pedig én nem kellek mégsem?

A GYED attól még nem szűnik meg gondolom.

Vagy mi van akkor, ha nem mondok fel a jelenlegi helyen, hanem egy másik helyen kezdek dolgozni GYED mellett és csak akkor mondok fel, ha már letelt a próbaidő?

Ilyet lehet?

2022. márc. 27. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. márc. 27. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek igen spec esetek

Mindegyiket lehet egyébként de a jelenlegi munkáltatód nem biztsos, hogy ezt díjazná..

Jogilag lehetséges a kéz 8 órás munkaviszony.

2022. márc. 27. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a jelenlegi munkaszerodesed, van e benne kitétel masodallasra, esetleg tiltás hasonló munkakörre x időn belül. Ha nincs semmi ilyesmi, akkor mehetsz bárhova máshova a fizetés nélküli szabadsagod alatt dolgozni
2022. márc. 27. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2022. márc. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!