Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szeptemberben született a lányom. Akkor egybe lett leadva a csed és gyed együttes igénylő. Február elejéig járt a csed.

A könyvelő február elején aláiratott egy újabb gyed igénylőt.

Marcius 3.án a csed jött, gyed nem. Hívtam a kormanyhivatalt, ott azt mondták, el van bírálva, be is van készítve az utalásba. 7.én utalják. Legkésöbb 8.án reggel a számlámon lesz. De semmi eddig.

Tudom, 10.ig kell kiutalniuk. Csak ebben a hónapban eddig kaptam 20ezer ftot arra a 3 napra, és aggódok nehogy pénz nélkül maradjunk.

A cseddel is megszivattak, ott is 1 hónapig nem láttam pénzt.

Illetve ha azt igérték, legkésöbb tegnapra a szamlan lesz, nem-e ment félre az utalás.

Telefonon ma ismét nem érem el őket (3.án is 3 órámba került beszélni velük)

Fiammal 2 és fél éve ugyan akkor utalták a gyedet mint a csedet. Szoval nem értem.

2022. márc. 9. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Mi az, hogy irány keccsölni? 6 hónapos hyerekkel van otthon, akinek igenis szüksége van az anyjára, nem 10 éves gyerek mellett kuncsorog potya segélyért, hogy otthon meressze a valagát. Mellesleg pint hogy dolgozott korábban, azért is járt neki a csed.

Kérdező, én erre okosat nem tudok mondani, csak annyit, hogy január elején szültem és a mai napig nem láttam a csedem. A bérjegyzékben legalàbb már fent van, egyszer már csak eljutunk odáig, hogy ki is utalják. Persze állandó telefonálgatások után.

2022. márc. 9. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:

2!

Kifizetőhely a munkahelyed, onnan kapod, vagy az államtól?

En az államtól. A csedet szeptember 5el igényeltem, november 8án jött az első utalás

2022. márc. 9. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Na azóta utaltak?
2022. márc. 22. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem 🙄

Az áprilisival kapom majd.

Telefonáltam, kb 3 nap alatt el is értem őket. Hát megis kimaradtam a hóközi utalásból, nem ertik hogyan, mikor beletettek (🤦‍♀️).

Majd kapom a következő havival, addog meg oldjam meg az életem ahogy akarom.

2022. márc. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!