Mire vagyok/leszek így jogosult?
A helyzet a következő:
Idén leszek a jenlenlegi munkahelyemen 3 éve viszont nagyon utálom és már nagyon el szeretnék onnan jönni. Be is adtam az önéletrajzomat több helyre is.
A férjemmel már szeretnénk kisbabát viszont a munkahelyváltás miatt ezt legkorábban csak jövő évre tervezzük. A kérdésem az lenne, hogy pontosan mit is jelent az ha én most munkahelyet váltok és jövőre teherbeesek és annyi táppénz jár amennyit az adott munkahelyen eddig dolgoztam? Nekem ez nem világos mert eddig még erről nem tájékozódtam.
Facebook:
TB kisokos kismamáknak csoport.
Édesanyák szakértői csoport.
Mindkét helyen szakértők válaszolnak, az első csoport kimondottan TB és egyéb juttatásokban segít.
4-es válaszoló!
Azt írtam, hogy terveink szerint legkorábban jövőre szeretnénk babát, ami nyilván változhat. Nem célom egyből gyereket szülni amint felvennének egy másik munkahelyre csak szeretnék tájékozódni. Azért nem szeretnék a jelenleginél maradni mert semmibevesznek mint engem mint a munkámat, folyamatos lelki terrorban tartanak és gyomorgörccsel megyek minden egyes nap dolgozni. Most jött egy lehetőség és próbálom megragadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!