Diplomás GYED mellett kaphatok "sima" GYED-et?
PhD hallgató vagyok, ha elmennék szülni, akkor kapnám a diplomás GYEDet. Viszont én a kutatóhelyemen alkalmazásban is vagyok, hol heti 40, hol 20, jelenleg pedig 5 órában (ez pályázat függő).
Ha szülni mennék, akkor a diplomás.gyed mellett a munkaviszonnyal mi lesz? Kapok onnan is, vagy sem? Kapom így egyáltalán a diplomás GYEDet? Nem nagyon tudtak nekem erre értelmes választ adni, de nem akarom magam megszívatni, hogy alig kapjak majd pénzt mondjuk.... És akkor gondolom így CSED nem jár.
Azért azt elárulnám a fanyalgó csóreszeknek, hogy 2 "helyről" kapok, de 2x annyit dolgozok is. Szóval azért mert nyomorult vagy ahhoz, hogy végig csinálj egy phd-t, vagy megálld a helyed úgy, hogy szükség legyen rád, attól még hagy ne az legyen már a hibás, aki meg igen.
Amúgy ha több munkahelyed van összevonják a jövedelmet, ami az alapját képezi a csed/gyed/gyes-nek, és ez teljesen logikus. Amikor 2 bejelentett munkahelyem volt bizony mindkét fizetésem járulékköteles volt. Akkor ugyan miért is ne járhatna 2 helyről a csed/gyed?
De megnyugtatok mindenkit, akinek ez a legnagyobb fájdalma: nekem valóban nem jár a diplomás gyed. Ellenben felemelték az óraszámom, mert kértem, hogy jó ellátást kapjak, és nem kell halasztanom majd, mert gyakorlatilag megvannak az eredményeim a disszertációhoz. Szóval kedves utolsó: kapom majd a csed/gyed mellé az ösztöndíjat. Plusz mert időben végzek 400ezret. Szóval köszönöm a sok jókívánságot, és menjetek a fenébe 😄
Kiscsillag, van jó 15 év előnyöm. A javán túl vagyok annak,ami még előtted áll. Phd- m még nincs, de benne van a következő 5 éves tervben. Azért, mert korábban nem volt lehetőségem rá.
Ne hidd hogy bármit irigylek én vagy akár más tőled.
Téged meg majd a sors megtanít az alázatra.
Annyira undorító vagy kérdező. Tipikus proli. Azért arra vigyázz el ne szállj magadtól mert fájdalmas a landolás.
Biztos mindenki irigy rád... ja, nem.
Inkább ne szaporodj.
Mert valakinek meg kell mondania hogy milyen undorító véglény vagy.
Szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!