Mikortól tudom igènyelni?
Figyelt kérdés
Első babámat várom,a Csed-et Gyest-srb.mikortól tudom ezeket igènyelni?2022. jan. 5. 11:21
1/7 anonim válasza:
12. hettol adokedvezmeny, csaladipotlek, szuletestol csed, csed utan (6 honap) gyed, csedet talan mar szuletes elott lehet igenyelni
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 5. 12:18
4/7 anonim válasza:
Adókedvezmény a betöltött 91. naptól, az pedig 13. hét.
5/7 A kérdező kommentje:
Ès addig dolgoznom kell ameddig ezeket nem igènyyeltem?!
2022. jan. 5. 13:37
6/7 anonim válasza:
bocsi, a 4-es pontosabban irta. Elmehetsz tappenzre ha kiir a nógyógyász veszélyeztetett terhesnek.
7/7 anonim válasza:
Igen, a szülésig dolgoznod kell (mit hittél?). Ha veszélyeztezett vagy, az orvos kiír táppénzre, amúgy pedig szabira mehetsz, illetve a csedet/szülési szabadságot 28 nappal a kiírt dátum előtt is megkezdheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!