Mi álljon az OEP kérelemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, gyeden vagyok jelenleg és a munkáltató vissza vesz dolgozni egy napra és úgy tudok elmenni tapoenzre(tehát hogy járjon egyidejűleg a gyed és táppénz is)
Beszéltem az oeppel is ugye elmondtak ezt, és azt is hogy írni kell egy kérelmet feléjük amit beviszek a munkahelyemre és ok továbbítják. Csak sajnos azt nem jegyzeteltem le hogy mi álljon a kérelemben? Az hogy gyeden vagyok és vissza szeretnek menni dolgozni? Legalábbis erre emlékszem...
valaki volt ilyen helyzetben? Kérem aki tud segítsen.
2021. nov. 5. 12:22
1/6 A kérdező kommentje:
Táppénzen vagyok jelenleg, ma hivom fel az orvosom hogy függessze fel, ne üsse ugye a ketto dolog egymást. Ha pl kedden bejelentet a munkáltató de ugye szerdán már nem leszek bejelentve, akkor szerdán már vissza is vesz a háziorvos táppénzre? Nem lesz probléma? Gondolom ezt a ketto hetet nem fizeti ki az OEP mert ugye nem dolgoztam egy napot sem..
2021. nov. 5. 12:35
2/6 anonim válasza:
Nem értem miylen kérelem kellene. A munkálataidnál leadod a táppénzes papirt.
3/6 A kérdező kommentje:
Kell egy kérelem mert én gyeden vagyok. És csak úgy “mehetek” vissza dolgozni ha írok kézzel egy kérelmet az OEP fele. Csak nem tudom mi álljon benne..
2021. nov. 5. 15:09
5/6 A kérdező kommentje:
😩 az OEP mondta szoval nem hiszem. Mindegy megírom valahogy.
2021. nov. 5. 16:03
6/6 anonim válasza:
Az oep ügyintéző hulye. Gyed mellett lehet dolgozni. Tehát te bejelented a munkáltatódnak, hogy x napon újra felveszed a munkát, kéred hogy a szabadságaid kiadásával kezdjenek. Amint megkezdődik a szabadságod, tappenzre veteted magad a háziorvossal, majd a táppénzes papirt leadod a munkáltatónak. Nem kell ehhez oep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!