Multinál dolgozom, nem fogadják el a kórház által kiadott papírokat?
Szeptember 28-29-én voltunk kórházban a kislányommal.
30-án és 1-jén táppénzre vett a gyerekorvos. Az rendben is van.
De a 29-e lóg a levegőben... 2 fajta papírt adott ki a kórház. Egy olyat, amit ketté lehet vágni, mert mindkét fele ugyan az, meg egy nyugdíjfolyósítós igazolást a lányom adataival, és a nevemmel, hogy bent voltam vele.
A 28 az nekem pihenőnap. Azzal nincs teendő.
De a 29-e kérdéses.
Állítólag az a baj, hogy nincs rajta a TAJ számom a papíron.
Mondtam a kórházban, hogy munkahelyre kell. Tényleg nem írják rá, vagy csak velem csesztek ki?
Most a 29 nekem igazolatlan fizetés nélküli nap lett, be kell fizetni a 270Ft tb-t arra a napra.
Mutassatok már egy jó papírt! Hogy milyet kellett volna kapnom....
Dehogyis!! :)
Az igazolatlan munkanap a gond.
Valamint a lányom elég gyakran kerül kórházba (de eddig gyed/gyes alatt volt, nem dolgoztam).
Tudnom kell, mi volt a hiba. Ez az első eset, hogy igazolást kellett vinnem.
5!
Azt mondta a gyerek háziorvosa, hogy nem vehet táppénzre, amíg a gyerek kórházban van!!! A 2 együtt nem megy, és arra a 2 napra a kórház adja ki a papírokat.
Én is 29-től kértem....
Először is a munkáltatód nem írhat igazolatlant. Hiszen van igazolásod. Tehát ez igaZOLT távollét (ha a rendőrségre, bíróságra kellett volna menned akkor is az lenne)
Én is úgy tudom h a gyerekorvos nem vehet tpre a kórházban töltött időre (de lehet h tévedek)
Valóban egy szabadsággal tudod megváltani, de én a cégemmel beszélnék h miért azar igazolatlant írni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!