Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Anyák, ilyenkor mi a teendő?

Anyák, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Gyes-en vagyok, 2,5 éves(30hós)a kisfiam. Jelentettem a főnöknek, hogy visszamegyek dolgozni novembertől. Na viszont teherbe estem. Jelentenem kéne neki? Gyakorlatilag fél év után mehetnék is vissza haza. Most 7 hetes terhes vagyok.

Vagy ilyenkor hogy működik? Szerintetek most novemberben kiadhatják a fizetett szabit? Vagy ha szólok, hogy terhes vagyok, akkor mi lesz? Mire megszületik a pici már elmúlik a nagy 3 éves. Vagy szülés előtt adják oda a felgyült szabit? Esetleg a kettőt egyben mikor a második gyerek után végleg visszamegyek?

2021. okt. 5. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Novembertől vedd ki a szabikat, aztán írasd ki magad táppénzre a maradék időre. Ez a legtisztább.
2021. okt. 5. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Mikor mész jelentsd be a terhességet, szabi majd tp.

Ha viszont dolgoznál kérdezd meg nekik mi a jobb ha tp re mész vagy ha dolgozol pár hónapot

2021. okt. 5. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj, mert nem lesznek túl jófejek, ha számítanak rád, te meg miután visszamentél, akkor közlöd, hogy nem is maradsz. Sokan ilyenkor csak papíron mennek vissza és egyből táppénzre vetetik magukat.
2021. okt. 6. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Sz jobb megoldás, ha csak papíron megy vissza valaki dolgozni?

2021. okt. 6. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy az jobb megoldás, csak hogy sokan csinálják ezt. Személy szerint nekem ahhoz nem lenne pofám, hogy tudom, hogy terhes vagyok és csak pár hónapot fogok dolgozni, de erről nem szólok, csak miután elkezdtem dolgozni.
2021. okt. 6. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Én arra értettem, hogy a két baba között.

Vagy te is ígyy értetted?

2021. okt. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!