SZJA visszatérítés ebben az esetben? Nem a vér szerinti apa a férjem.
Gyermekem apjával évek óta külön vagyunk. Férjemmel neveljük a gyermekemet. Családi adokedvezmenyt én veszem igénybe. Ettől az egész hajcihőtől függetlenül pár hónapja közös gyermekvallasban vagyunk. Most még hetek kérdése mire kiderul hogy idén lesz e 91.napos várandósságom.
A nem közös gyermek után a férjem is jogosult lehet? Olvasott bárki erről bármit?
Bárcsak így lenne. Csak néha jelenik meg... Nem is csodálnám azt sem ha most majd felbukkanna hogy neki miért nem jár vissza pénz 😁
Abban reménykedtem hogy mivel egy háztartásban élünk, a férjem és ő neveli valójában ezért lenne esély. 2x annyit keres mint én 😕
Kérdező, nyugi, neki is visszajár a nem közös gyermek után is. Szülővel együtt élő házastárs jogosult a családi kedvezményre, és ez a visszatérítés feltétele.
Első, ha válaszkényszered van, ülj rá a kezedre.
duguljon már el minden laikus félnótás.
Igénybe veheti a szülővel élő házastárs a családi kedvezményt, mert családi pótlékra is jogosult.
Köszönöm szépen.
Szerintem aki úgy gondolja/azt írta hogy nem lehet ő sem akart rosszat. Tapasztaltam som esetben hogy még a hivatali dolgozók sem vilagositjak fel az embereket jól. Utána fogok járni mindenképpen 😊
Mivel férjed így igen, ha nem lenne a férjed hanem élettárs,
akkor is, feltéve ha nem egyedülállók családi pótlékát vetted igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!