GYES-en vagyok, kaphatok terhestáppénzt? CSED-en voltam, de GYED-et már a párom kapta így is lehet?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok a második babámmal az elsővel épp GYES-en mert betöltötte a 2-t. Az elsővel CSED-et kaptam, majd párom vette igénybe a GYED-et. A munkahelyem még nem tudja, de veszélyeztetett terhes lettem vérzések miatt. Van rá lehetőség, hogy terhestáppénzt kapjak vagy nincs? Azóta nem dolgozom mióta terhes lettem az elsővel, így nem tudom merre induljak el.
Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 3. 20:01
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2021. aug. 3. 20:51
3/11 anonim válasza:
Sajnos ez iskolapéldája annak, miért nem érdemes apa-nak igénybe venni a GYED-t, ha az anyának van munkaviszonya.
Remélem sokan olvassák és tanulnak belőle, hogy nem mindig érdemes + 20-30 ezer Ft-ért feladni ennyi mindent :/
Bocsi, de ez így kibukott most belőlem.
4/11 anonim válasza:
Én sem tudtam, hogy ez ilyesmivel jár. Köszi 3as.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nagyon kevés volt anno a GYED-em.(55ezer ft) párom pedig a maxot kapta. Ezért vettük igénybe annó. :) Csak jó tudni, hogy mik vannak, amik járnak és mik nem. :) Köszönöm szépen!
2021. aug. 3. 21:49
7/11 anonim válasza:
6!
Remélem nem, mivel gyes alatt az állam fizeti.
8/11 anonim válasza:
Ha apa van gyed-n akkor arra a 1,5re kell neki...
9/11 anonim válasza:
Most nem kell neki, ezért tettem fel a kérdést múlt időben
10/11 anonim válasza:
Baxus, ez nem az én napom, nem megy az olvasás....Nem jött át a múlt idő, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!