Táppénz, csed ,gyed ,gyes. Mikor lenne a legjobb ha jönne a baba? Részletesen lenn!
2020.07.08-2020.12.08
2021.03.17-2021.04.07
2021.04.12-2021.04.15
2021.05.10- jelenleg dolgozom.
Ezek a dátumok a munkaviszonyaimról.
Babát tervezünk viszont nemtudom ,hogy mikor lenne a legjobb aktuálisabb elkezdeni próbálkozni vele ,hogy a legjobban járjunk a pénzbeli ellátásokban.
Nem igazán értem mikor számít a 180nap a 365nap mikor a 30napnál rövidebb megszakítás illetve ha táppenzen vagyok akkor ott a teljes béreket számolják majd vagy a táppénzt,mert kb 3 hónapos terhességi fogok tudni dolgozni utána biztos ,hogy kiir az orvos a beosztásom és a munka körülmények miatt. valaki ha megtudná mondani,hogy mindent teljesen kitudjunk használni legkorábban mikor kezdjünk bele a próbálkozásba?
Már ne is haragudj, de ez számomra bicskanyitogató, főleg miután elolvastam a további kommented. Ennyire pénzleső hogy lehet valaki. Ha jómódban éltek, mégis miért lényeges hogy tudod kihasználni a segílyt... Másrészt szerinted egy 7 éves gyerek "fel van nevelve"? Ez nevetséges. Erre majd 20 év múlva térjünk vissza.
Ez a "csak dolgozni ne kelljen, mert egyébként nincs rá szükségünk, de mégis jó lenne a maximális pénzösszeget lehúzni a többi dolgozó állampolgárról" című hozzáállásod egyenesen hányadék. Az ilyen "nőktől" felfordul a gyomrom. És ezt örökíted tovább...
😁😁😁😁
Köszönöm a hasznos válaszokat.
A hányoshoz meg erőt egészséget 😁😁 látom nagy részben ide is csak fenn hordót agyu emberek járnak akiknek nem kicsit unalmas az életük..
Azért én mindenkinek további szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!