Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Táppénz, csed ,gyed ,gyes....

Táppénz, csed ,gyed ,gyes. Mikor lenne a legjobb ha jönne a baba? Részletesen lenn!

Figyelt kérdés

2020.07.08-2020.12.08

2021.03.17-2021.04.07

2021.04.12-2021.04.15

2021.05.10- jelenleg dolgozom.

Ezek a dátumok a munkaviszonyaimról.

Babát tervezünk viszont nemtudom ,hogy mikor lenne a legjobb aktuálisabb elkezdeni próbálkozni vele ,hogy a legjobban járjunk a pénzbeli ellátásokban.

Nem igazán értem mikor számít a 180nap a 365nap mikor a 30napnál rövidebb megszakítás illetve ha táppenzen vagyok akkor ott a teljes béreket számolják majd vagy a táppénzt,mert kb 3 hónapos terhességi fogok tudni dolgozni utána biztos ,hogy kiir az orvos a beosztásom és a munka körülmények miatt. valaki ha megtudná mondani,hogy mindent teljesen kitudjunk használni legkorábban mikor kezdjünk bele a próbálkozásba?

2021. jún. 7. 01:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha ien gazdagok vagytok, akkor nem mindegy mien támogatások járnak? Eddig is vót pénz lóvéra.
2021. jún. 8. 04:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy gazdagok vagyunk,de jobban megy mint most egy átlag magyar családnak és a kislányommal semmien támogatást nem vettünk igénybe ezért nem tudom mi hogyan van ezért szerettem volna tájékozodtabb lenni ebben a témában, nem vitatkozni olyan emberekkel akik nem tudják, hogy az oldal miért van.
2021. jún. 8. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyire jól megy, miért nem szakértőt fogadsz, vagy ügyvédet...
2021. jún. 8. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Már ne is haragudj, de ez számomra bicskanyitogató, főleg miután elolvastam a további kommented. Ennyire pénzleső hogy lehet valaki. Ha jómódban éltek, mégis miért lényeges hogy tudod kihasználni a segílyt... Másrészt szerinted egy 7 éves gyerek "fel van nevelve"? Ez nevetséges. Erre majd 20 év múlva térjünk vissza.

Ez a "csak dolgozni ne kelljen, mert egyébként nincs rá szükségünk, de mégis jó lenne a maximális pénzösszeget lehúzni a többi dolgozó állampolgárról" című hozzáállásod egyenesen hányadék. Az ilyen "nőktől" felfordul a gyomrom. És ezt örökíted tovább...

2021. jún. 10. 12:33
 15/17 A kérdező kommentje:

😁😁😁😁

Köszönöm a hasznos válaszokat.

A hányoshoz meg erőt egészséget 😁😁 látom nagy részben ide is csak fenn hordót agyu emberek járnak akiknek nem kicsit unalmas az életük..

Azért én mindenkinek további szép napot kívánok!

2021. jún. 14. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem unalmas, ne aggódj. De írni azért megtanulhatnál ha már erre vetemedsz. Jaa, az nem megy, csak a haszonlesés...
2021. júl. 2. 17:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Jaa az nem egy "a" ? 🧐🤣
2021. júl. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!