Megkaphatjuk 2 gyerek után a csokot?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy férjemmel megkaphatjuk a 2 gyerek után járó visszanem térítendő összeget? ( ha jól tudom 2 millió 600 ezer)
Ferjem bár listás, tartozás már fizetve de még x ideig a passzív listán lesz. Hitelt nem akarunk felvenni.
Köszönöm a segítséget
2021. márc. 13. 13:23
1/5 anonim válasza:
Annyira nem vagyok profi benne , de a passzív khr-es barátnőm megkapta az Otp-nél a babavárót. A csokot is intézik közben , de az még függőben van. 2 gyerekre jár a Csok igen. A babavárónál nem számít bele a meglevő a Csoknál igen.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom a BAR miatt megkapnátok e de 2 gyerekre 1.430.000Ft. 3-ra 2,6 millió
3/5 anonim válasza:
2es!
Attól függ, melyiket veszik.
A sima csok 2 gyerekre 1.430.000ft (ezt vettük fel mi is)
Illetve van a falusi csok, az viszont tenyleg 2.600.000ft a 2 gyerekre. (Csak ebböl a felét tudja házvásárlasra fordítani, a másik fele felújításra mehet csak).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha eljutok a bankba meg kérdezem őket
2021. márc. 13. 16:26
5/5 anonim válasza:
CSOK-nál nem nézik sem a jövedelmet sem a KHR(bar) listát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!