Ha a nagykorú gyermekem hozzám költözik, de még tanuló, én kérhetem a támogatásokat?
Az anyjához ítélte a bíróság x éve, aki csak láthatási időben engedte hozzám. Mióta van ez a vírus, eltiltotta tőlem is, a testvéreitől is. De azt hangoztatja, hogy amint betölti a 18 évet, mehet a háztól. Természetesen hozzám költözne. Annó lemondtam a fél házról gyerektartás fejében. Ha hozzám költözik, de még tanul, és tovább is tanulna, kérvényezhetem, hogy én kapjam a családit, illetve kérhetek az anyától gyerektartást amíg tanul?
Kicsit böki a csőröm, hogy a gyerek érdekében lemondok a házról, aztán meg kilöki onnan.
A gyerekek javára mondtál le a ház feléről? Mert akkor kidobni nem tudja (jogilag)
Kiutálni persze igen.
Igen, a gyerekek javára mondtam le, de a testvérek is eljöttek, amint lehetett, a legkisebb is jönne, mert már utál ott lenni. Tehát mondhatjuk, hogy inkább kiutálta. (De ha tehetné ki is dobná.)
Még gimnáziumba jár, utána szerintem okj, mert anyagilag csak azt bírjuk. És egy féltestvére van még, aki kiskorú és velem él.
8!
Ugyan mit kellene bejelenteni a bíróságon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!