Online van valamiféle kimutatás vagy "bérpapír" amig CSED-en vagyok?
Ha a munkahelyed kifizetőhely, akkor számfejtik a fizetésed és arról tudnak bérlapot nyomtatni.
Az ügyfélkapun meg tudod nézni a havi bevallás adatait, amit a céged továbbít a nav felé. Általában 12-e után fent szokott lenni.
Amúgy mi nem jó vele? Most kaptál először csedet? Ha megírod a részleteket (privátban is jöhet), akkor tudok segíteni mennyit kellett volna kapni.
290.000 bruttóból nem nehéz kiszámolni viszont kevés jött így utána akarok járni mi törtenhetett...
De az ugyfelkapun belul hol talalom? Mar itt nezegetem de semmi
172000 Ft körül kell kapnod, ha az igénylést megelőző 3. hónap utolsó napjától visszafelé számított 180 napban is ennyit volt a béred. (És nem voltál táppénzen se, mert akkor a táppénz előtti időszakot nézik)
Ebev portal-szolgaltatások- járulékokadat-kivonat. De ott is csak egy számot fogsz látni.
A kiszámítást a munkahelyeden tudják elmagyarázni.
Pedig ha a munkahelyed kifizetőhely, akkor ugyanúgy a bérpapírodon kellene ennek szerepelni és ezt ki kellene adniuk neked.
Ha mas nem, a berszamfejtojuktol biztosan kapnak valamilyen számítást a kifizetés elott, amit jovahagynak a berszamfejtes ellenorzesekor. Ezt kellene toluk elkerni.
Kerd meg oket, hogy allitsak at a privat email cimedre a bejelentkezest. Mi nalunk a Nexon-t hasznalja a ceg, es nekem miota CSEDen vagyok, a gmailes cimem van beallitva, igy elerem a sajat gepemrol.
Ha ez valakiert nem megy akkor pedig toltsek le es kuldjek el neked havonta. Jogod van latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!