Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Megkapom ebbe a hónapba a...

Megkapom ebbe a hónapba a Gyedet vagy buktuk??

Figyelt kérdés

Férjem veszi igénybe áprilisig OEP a kifizető hely

Közbe munkahelyet váltott ők tb kifizető hely

Nos kaptunk egy levelet 28 án hogy valami levelé érkezett be a társadalom biztositohoz 25.-én és hogy január 1-től megszüntettik a folyositást

Tegnap utána jártunk a meló helyen variálnak össze vissza nem is ez a lényeg..

Mennyi az esély hogy ebbe a hónapba megkapjuk ugyan úgy a gyedet az oeptol..

Úgy gondolom vagyis reménykedem hogy ott is van könyvelés hátha lekönyvelték és küldik...

25.e után vizsgálták újra az adatokat eléfé hónap végén intézkedni se tudtunk mert pont hétvége volt...

Nem lenne jó ha kiesne egy hónap...

2021. febr. 2. 09:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem lehet elérni őket 😅

Na m1

2021. febr. 2. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
#7 Mikor szültem anno én is kb remegtem azért a havi 230 ezres csedemért meg a 70 ezres anyaságiért mert szülés előtt költöztünk be az uj házunkba, az összes pénzünk ott hagytuk előtte az ügyvédnél, a közjegyzönél, az IKEA-ban meg a bababoltokban, ja meg én a kórház büfében mert látogatási tilalom volt én meg 3 hétig bent feküdtem muszáj volt ott vennem dolgokat méreg drágán, úgyhogy úgy vártam azt a 300e juttatást az oep-től mint a messiást mert kb kajára kellett...utána pár honap alatt rendeződtünk jelenleg is havi 800e+ a bevételünk..nem látsz bele más életébe, attól hogy valaki egyszer akár megszorul nem biztos hogy nincs pénze hosszútávon sem akár..
2021. febr. 2. 11:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Felhivtam az oepet ok azt mondták hogy tovább folyositási kérelmet kell küldeni

A munkahely azt mondta hogy nem tudják mit kell csinálni el küldtek a telephelyre a levelet

Fel hívtuk a telephelyet azt mondtak hogy ők nem tudnak mit csinálni (Székesfehérvár)

Pécsi munkahyen kell intézni.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Nem értem az egészet már.

2021. febr. 2. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Munkahely nem tudja kezelni a dolgot az a baj.

Nem értem, hogy ha kifizetőhely, akkor nem egy 5 fős kis cég....

Ilyenkor pedig a munkáltatónak kell leadni az igénylőt, ők továbbítják.

Nincs HR-és kontaktod, aki segít? Ő meg feleveszi a kapcsolatot a berszamfejto ceggel

2021. febr. 2. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Hétfőn és Penteken van ügyfélfogadás
2021. febr. 2. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Értem

Én azt gondolom, hogy igénylés után, ha elbiraljak, akkor megkapod hokozben.

2021. febr. 2. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Jól mondták, mivel az új munkahely kifizetőhely, így onnan fogja kapni. Viszont arra a levélre amit az OEP küldött, a munkahelyen nem állítják be. Hisz igényelni kell. Bemegy a HR-re, pénzügyre (attól függ ki intézi, de ezt megkérdezi bent a párod), kitöltitek a papírt, mellékelten hozza amit kérnek és kész.

Nem tudom mikor váltott munkahelyet a férjed, de ezt akkor el kellett volna kezdeni intézni azért. Mhelynek is tájékoztatni, neki meg meg kellett volna említeni hogy egyébként gyerekek én kapom a gyed-et.

Családi adókedvezményt is ő érvényesíti? Mert azt is jelezni kell az új helyen.

2021. febr. 2. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 13-as hozzászólásodat nem láttam. Ennek fényébe nézd a válaszom
2021. febr. 2. 18:31
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Az OEP már nagyon régen megszűnt.
2021. febr. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!