Hogyan mukodik a szabadsag terhesseg alatt es szules utan?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptember ota tappenzen vagyok, igy arra az evre meg maradt bent 6 nap szabim. Iden marciusra vagyok kiirva, addig tappenzen leszek a szules napjatol szeretnem majd a csedet igenybe venni. Azt a bennmarado szabit, meg amik gyulni fognak a csed, gyed alatt azzal mi lesz pontosan?2021. jan. 10. 17:08
1/4 anonim válasza:
Amikor szeretnèl majd vissza menni azzal kezdessz hogy a bent maradt ès felgyült szabadsàgodat kiadjàk. Magyaràn fizetett szabadsàggal indulsz.
2/4 anonim válasza:
1 es vagyok. Vagyis ha vissza vesznek ill vissza akarsz menni ide. Ha nem akkor ki kell fizetniük.
3/4 anonim válasza:
A csed gyed és gyes lejárta után ha újra munkába állsz megkapod a bent maradt szabadságiakat. Tehát lesz ez a 6 nap, a csed és gyed elson6 hónapjára járó időarányos szabadság -ez az átlagos éves szabadságod felé lesz- plusz a gyerek után járó 2 nap szabadság.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
2021. jan. 10. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!