Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha a csedet megigényeltem...

Ha a csedet megigényeltem Dec.15től -mikor várhatom az utalást? Még nem szültem meg csak Jan 12ére vagyok kiirva

Figyelt kérdés

A munkáltatóm adta be az igénylést.

Ö kézben szokott kifizetni, a csed viszont banki átutaláson keresztűl kell majd érkezzen -ez Január hányadikára várható?

Tudja vki hogy hogy ha 28nappal a szulést megelőzően megigényeltem a csedet és még nem szültem meg akkor mikor fogom megkapni?

Vkinek hasonló?

2020. dec. 31. 06:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Január elején várhatod. Határozatot is kapsz majd az összegről.

Ha a munkáltató kifizetőhely, akkor fizu napon kapod. Ha nem, akkor az állam utalja, neten megtudod nézni mikor lesznek 2021-ben az utalási napok, ha kiguglizod.

Az mit jelent, hogy kézbe kaptad a fizut?

De ugye bejelentve be voltál rendesen?

2020. dec. 31. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, hogy kézbe kaptad a fizut?

Azt, hogy készpénzben. Bonyolult..

2020. dec. 31. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Haha, nem bonyolult, csak jelenleg sehol nem adnak kézbe fizut, csak ott ahol nem vagy bejelentve normálisan...

Ilyenkor meg majd jön a koppanás hogy 20 ezer Ft a CSED nem 120....

Ezert kérdezem. Mrs kötekedő

2020. dec. 31. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
A cégeim fele kp-van fizet, mert a bevételek nagyobb része is kp-s...
2020. dec. 31. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Bevoltam jelentve ez több mint 100%. Ezzel nincs gond, kp.és aláirás ennyi. De teljesen korrekt, tudom mert utánnanéztem.

A kérdés csak az hogy jan.5éb lenne várható a kifizetés?

Ti mikor kapjátok, és ha addig nem szuletik meg a picikém akkor is megkapom-e?

Nagyon szépen köszönöm és BUÉK

2021. jan. 1. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Írtam, hogy nézd meg Google-ba....aszerint minden hónap első munkanapján utalnak.

Nekem a munkahely kifizető, így máskor kapom...

Mivek hamarabb igényelted, így hamarabb is kapod, mint ahogy a baba megszületik.

2021. jan. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!