Ha a csedet megigényeltem Dec.15től -mikor várhatom az utalást? Még nem szültem meg csak Jan 12ére vagyok kiirva
A munkáltatóm adta be az igénylést.
Ö kézben szokott kifizetni, a csed viszont banki átutaláson keresztűl kell majd érkezzen -ez Január hányadikára várható?
Tudja vki hogy hogy ha 28nappal a szulést megelőzően megigényeltem a csedet és még nem szültem meg akkor mikor fogom megkapni?
Vkinek hasonló?
Január elején várhatod. Határozatot is kapsz majd az összegről.
Ha a munkáltató kifizetőhely, akkor fizu napon kapod. Ha nem, akkor az állam utalja, neten megtudod nézni mikor lesznek 2021-ben az utalási napok, ha kiguglizod.
Az mit jelent, hogy kézbe kaptad a fizut?
De ugye bejelentve be voltál rendesen?
Az mit jelent, hogy kézbe kaptad a fizut?
Azt, hogy készpénzben. Bonyolult..
Haha, nem bonyolult, csak jelenleg sehol nem adnak kézbe fizut, csak ott ahol nem vagy bejelentve normálisan...
Ilyenkor meg majd jön a koppanás hogy 20 ezer Ft a CSED nem 120....
Ezert kérdezem. Mrs kötekedő
Bevoltam jelentve ez több mint 100%. Ezzel nincs gond, kp.és aláirás ennyi. De teljesen korrekt, tudom mert utánnanéztem.
A kérdés csak az hogy jan.5éb lenne várható a kifizetés?
Ti mikor kapjátok, és ha addig nem szuletik meg a picikém akkor is megkapom-e?
Nagyon szépen köszönöm és BUÉK
Írtam, hogy nézd meg Google-ba....aszerint minden hónap első munkanapján utalnak.
Nekem a munkahely kifizető, így máskor kapom...
Mivek hamarabb igényelted, így hamarabb is kapod, mint ahogy a baba megszületik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!