Ha november 13-ig voltam cseden, es be van adva az igényles a GYED-re is, mikor jön az első GYED?
Figyelt kérdés
Egyszerre igenyeltem a kettőt.2020. dec. 3. 08:20
1/7 anonim válasza:
Határozatot kaptál róla?
Munkahelyed kifizető hely?
Ugyanakkor kapod, mint a CsED-t
2/7 A kérdező kommentje:
Ma jott a csed a november 13-is, de gyedet nem küldtek, határozatot meg nem kaptam, de azt a multkor is az első utalas utan küldték. Nem kifizetőhely.
2020. dec. 3. 09:31
3/7 anonim válasza:
KEDVES kerdezo, en is igy vagyok, november 10ig voltam cseden ,utana gyeden, beadtam, de nem kaptam meg meg. En postai uton adtam be mivel, ferjem utan vesszuk fel es nem kifizetohely a munkahelye.Hol lehet erdeklodni vajon?
4/7 anonim válasza:
Allamkincstarat hivjatok fel.
Nekem a munkahelyem kifizetőhely és rendesen mindent 10-en kaptam. Töredék csed+töredék gyedet is a váltás hónapja utáni hónap 10-en.
5/7 anonim válasza:
1es vagyok
Igen, allamkincstarat kell felhivni.
Sokszor ha egyben van igényelve, akkor a gyed lemaradt, hiába van kitoltve (legalábbis sok helyen olvastam már)
6/7 A kérdező kommentje:
Tehat akkor elvileg nekem ma a gyedet ia meg kellwtt volna kapnom?
2020. dec. 3. 18:25
7/7 anonim válasza:
Ezt nem tudjuk, mert nem az államkincstár utal nekünk 🤷🏼♀️ Gozom nincs ok hogy csináljak. Lehet pár nap eltéréssel fogjak, lehet elfelejtettek. De ezt csak ok tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!