Babaváró hitel, így esélyes?
Páromnak van személyi kölcsöne az OTP Banknál, nekem a Cetelem banknál, amit a jelenlegi moratórium alatt nem fizetünk.
A K&H Bank ajánlata tetszik leginkább,vagy esélyesebb lenne a babaváró hitelt az OTP-nél intézni mivel ott a párom már rég óta ügyfél?
Egyáltalán megkaphatjuk így, hogy van már meglevő hitelünk?
Van itt olyan, aki ebben a cipőben járt, de mégis meg kapták a hitelt?
Köszönöm előre is részletes leírást.
A párom 210 ezer nettót kap, én 150 ezret kaptam, múlt időben, mert a munkáltatóm a várandósságomra hivatkozva elbocsájtatott a munkahelyemről.szóval így egyre kisebbnek látom az esélyt.
🤷♀️
És a felmondasban is az áll, hogy a terhesség miatt küldött el? Amúgy ha bejelentett munkahelyed volt, és nem tud tényszerű okot megnevezni a munkáltatói felmondasban én a helyedben megkeresnek egy ügyvédet, és minimum visszavetetnem magam ugyanis nem csak a fizetesedtol esel el, hanem utána minden juttatastol.
Szerintem megérné a befektetést.
Persze ha a jarvanyhelyzetre hivatkozik azt nem tudom hogy kezelik majd a munkaügyi bíróságon, de alapból elég szép eséllyel a munkavállaló nyer
Persze, 8 órás bejelentett munkám volt; felmondásban csak annyi áll erről, hogy "munkáltató felmondása".
(Gondolkodtam, hogy megtámadjam e ezt, de aztán hogy dolgozzak ott nyugodtan, biztos nem nézne jó szemmel és a kis kedvenc titkárnője is csak kicsinálna... )
Hát ez nem jogszerű felmondás így.
És egyébként nem kellene ott dolgoznod, mire lemegy a per már megszületik a babád, ok pedig kotelesek lesznek visszamenőleg kifizetni a bered+ kapnal csed-et ha megvan a biztosítási időd.
Tudom, hogy kényelmetlen ezzel foglalkozni, de azért ez sok pénz!
Szia!
Mi 330 ezer forint igazolt jövedelemre +600 ezres hitelkeretre megkaptuk a 20 milliót az OTP-nél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!