A párom cégénél vagyok bejelentve ugy tűnik babát várunk, ha most megemeljük a munkabérem, hogy magasabb legyen a Csed, gyed, gyes, az adócsalás? Egyáltalán megéri-e vagy többet fizetünk ki járulékokra?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 20:04
1/8 anonim válasza:
Nem adócsalás, szerintem ezt csinálná mindenki aki teheti!
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem adócsalás, pedig jó lenne. Túl sok az ilyen kicsinyes munkáltató. Gondolom az alkalmazottak minimálbéren vannak bejelentve nálatok... 🙂
3/8 anonim válasza:
Szerintem, ha már terhes vagy, hiába emelnétek meg a béred. Sokat számolnak vissza. Pontosan nem tudom hány hónapot. Nézz utána a neten.
4/8 anonim válasza:
Ez ön revízió és nem számít adócsalásnak.
5/8 anonim válasza:
Attól függ. Számold ki. Pl ha májusban szulsz akkor februártól számolnak vissza 180 napot és azt a 180 napot nézik jövedelem szempontjából.
6/8 anonim válasza:
Az, hogy többet fizettek e ki járulékokra az megint kérdéses. Mivel tiétek a cég ez bizony lehet. De vannak fent pl csed kalkulatorok. De gondolom van könyvelőtök is. En azért ezt ingyen ki nem számolom neked 😀
7/8 anonim válasza:
Ha csak 8 hónapon keresztül kapod, már akkor megéri. Én nem családnál dolgoztam, de nagyon jófej volt a főnököm, és megemelték annyira fizetésem, hogy a GYED maximumot mindenkép megkapjam, illetve a CSED-em is baromi jó volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, még nagyon az elején vagyok, emiatt nem szerettem volna a könyvelőtől konkrét számokat kérdezni, és egyenlőre a babát sem elmondani.
2020. nov. 30. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!