Valaki segítene nekem ebben? Már semmit nem értek.
2015.10.20. - 2019.10.07.ig bejelentett munkahelyen dolgoztam. Utána 2 helyen is voltam ahol nem jelentettek be tehát nem is számít.
2020. februárban megtudtam, hogy terhes vagyok.
2020.09.29-én felvettek álláskeresésire és hát akkor már jócskán látszódott a pocakom, hogy babát várok. Az ott dolgozó hölgy segített nekem és mondta, hogy egy hetet várjak és szüneteltetik az álláskeresésit és átraknak CSED-re. Ez meg is történt. 2020.11.01.én megszületett a lányom. Kaptunk egy levelet, hiánypótlás miatt, hogy kell a gyerek taj száma. Ezt el is kültük 2020.11.12-én.
Vártam a határozatot, hogy mennyi pénz fog járni, egyszer még fel is hívtam őket, hogy hogy áll a dolog, azt mondták ezen a héten csütörtök vagy pénteken érkezik meg a határozat. Ma nem érkezett meg, ezért telefonáltam, hogy mi a helyzet, mire közölte a hölgy, hogy elutasítottak, mert, hogy nincs meg elegendő ledolgozott napom. Ez most komoly, hogy ha valaki elveszíti a munkáját és teherbe esik keresztet tethet a megélhetésre? Komoly, hogy én ugyanannyit fogok kapni, mint aki életében nem dolgozott egy percet sem???
Nézzük.
2020.11.01- jen született a lányod.
Ezt megelőző 2 évben kellett lenni 365 napnak.
Azaz 2018 október 31 és 2020 október 31 között.
A saját kilepos papírjaid alapján te magad is ki tudod számolni, megvolt e. Ha szerinted igen, akkor setalj be a papirjaiddal és nézzetek meg együtt. Amúgy az efo valóban nem eredményez biztosítást így az nem számít bele.
De nagyon úgy néz ki, hogy ezt kb egy hónappal buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!