Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Valaki segítene nekem ebben?...

Valaki segítene nekem ebben? Már semmit nem értek.

Figyelt kérdés

2015.10.20. - 2019.10.07.ig bejelentett munkahelyen dolgoztam. Utána 2 helyen is voltam ahol nem jelentettek be tehát nem is számít.

2020. februárban megtudtam, hogy terhes vagyok.

2020.09.29-én felvettek álláskeresésire és hát akkor már jócskán látszódott a pocakom, hogy babát várok. Az ott dolgozó hölgy segített nekem és mondta, hogy egy hetet várjak és szüneteltetik az álláskeresésit és átraknak CSED-re. Ez meg is történt. 2020.11.01.én megszületett a lányom. Kaptunk egy levelet, hiánypótlás miatt, hogy kell a gyerek taj száma. Ezt el is kültük 2020.11.12-én.

Vártam a határozatot, hogy mennyi pénz fog járni, egyszer még fel is hívtam őket, hogy hogy áll a dolog, azt mondták ezen a héten csütörtök vagy pénteken érkezik meg a határozat. Ma nem érkezett meg, ezért telefonáltam, hogy mi a helyzet, mire közölte a hölgy, hogy elutasítottak, mert, hogy nincs meg elegendő ledolgozott napom. Ez most komoly, hogy ha valaki elveszíti a munkáját és teherbe esik keresztet tethet a megélhetésre? Komoly, hogy én ugyanannyit fogok kapni, mint aki életében nem dolgozott egy percet sem???

2020. nov. 26. 18:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az magánügy, én meg egy kérdést tettem fel amire ha nem tudod a választ vagy nem kivánsz rá válaszolni tovább lehet görgetni.
2020. nov. 26. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Megírták már, hogy nem jár. Fel vagy háborodva, hogy neked miért nem jár semmi munkanélküliként. Pedig örülnöd kéne, hogy gyes jár.
2020. nov. 26. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a baj, hogy ennek sajnos tényleg nagyon egzakt szabályai vannak, szóval akar ha egy nap is hiányzik 🤷🏼‍♀️
2020. nov. 26. 22:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük.

2020.11.01- jen született a lányod.

Ezt megelőző 2 évben kellett lenni 365 napnak.

Azaz 2018 október 31 és 2020 október 31 között.

A saját kilepos papírjaid alapján te magad is ki tudod számolni, megvolt e. Ha szerinted igen, akkor setalj be a papirjaiddal és nézzetek meg együtt. Amúgy az efo valóban nem eredményez biztosítást így az nem számít bele.

De nagyon úgy néz ki, hogy ezt kb egy hónappal buktad.

2020. nov. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!