Valaki segítene nekem ebben? Már semmit nem értek.
2015.10.20. - 2019.10.07.ig bejelentett munkahelyen dolgoztam. Utána 2 helyen is voltam ahol nem jelentettek be tehát nem is számít.
2020. februárban megtudtam, hogy terhes vagyok.
2020.09.29-én felvettek álláskeresésire és hát akkor már jócskán látszódott a pocakom, hogy babát várok. Az ott dolgozó hölgy segített nekem és mondta, hogy egy hetet várjak és szüneteltetik az álláskeresésit és átraknak CSED-re. Ez meg is történt. 2020.11.01.én megszületett a lányom. Kaptunk egy levelet, hiánypótlás miatt, hogy kell a gyerek taj száma. Ezt el is kültük 2020.11.12-én.
Vártam a határozatot, hogy mennyi pénz fog járni, egyszer még fel is hívtam őket, hogy hogy áll a dolog, azt mondták ezen a héten csütörtök vagy pénteken érkezik meg a határozat. Ma nem érkezett meg, ezért telefonáltam, hogy mi a helyzet, mire közölte a hölgy, hogy elutasítottak, mert, hogy nincs meg elegendő ledolgozott napom. Ez most komoly, hogy ha valaki elveszíti a munkáját és teherbe esik keresztet tethet a megélhetésre? Komoly, hogy én ugyanannyit fogok kapni, mint aki életében nem dolgozott egy percet sem???
Ezt olvasd el, egy próbát megér.
Más lehetőséged nem nagyon van, esetleg utólag megb'szatni azokat, akik nem jelentettek be, de ehhez bizonyítékot vagy tanúkat kellene gyűjteni.
Hónapokon keresztül,ráadásul 2 helyen is..hogy nem vetted észre hogy nemvagy bejelentve?
Vagy ezt tudtad?
A hölgy hiába mondta neked hogy ez így működni fog,mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!