Ha apuka utal havi 82.000 Ft gyerektartást (ami nem kevés). Anyuka millió felett keres ( apuka a felét sem), mennyire etikus még apával drága cipőt vetetni,és mindennek elkérni a felét?(orvos, szemüveg stb)
"A 82 000 forint nem kirívóan sok."
Ezt mond azoknak, akik havi 20 ezret kapnak, ha kapnak.
Kérdező, apuka új nője vagy vagy esetleg anyós? Mert egyértelmű, hogy nem.szívleled az anyukát.
A lényeg, hogy ahhoz senkinek semmi köze, hogy a szülők hogyan egyeznek meg a gyerekkel kapcsolatban.
Ha apuka vállalja, hogy fele-fele állják a költségeket, az az ő döntése.
Akkor se látnék problemát, hogy ő veszi meg egyedül a szemüveget. Miért is ne tehetné? Apuka érdeke is a gyerek egészsége, jóléte.
#10, akkor viszont pererlje el a gyereket. Nevelheti ő is és akkor anyuka fizet gyerektartást.
Bár szerintem túlzás, amit írsz.
Nem tudom, te ki vagy a történetben - gondolo, nem az apa, hanem egy kotnyeles valaki a környezetéböl -, de itt egyedül az apának lenne joga bármit is reklamálni.
Ha szerinte nincs rendesen ellátva a gyerek, kérheti a gyerekelhelyezés megváltoztatását, magához veheti a gyereket.
Ha a bíróság ezt határozatba foglalja, akkor attól kezdve a gyerek után nem ö fizet tartásdíjat, hanem az anya, viszont neki (az apának) kell a gyereket ellátnia a mindennapokban.
Akkor viszont menjen bíróságra és vegye magához a gyereket. Úgy vettem ki az írásodból, hogy meg tudná tenni, hogy nála legyen elhelyezve.
Érdekel, hogy te ki vagy a történetben.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!