Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Csed-en lévő anyuka járhat...

Csed-en lévő anyuka járhat iskolába?

Figyelt kérdés
Nem nagyon találtam erről infót. Csed-en vagyok és OKJ tanfolyamra szeretnék beiratkozni. Azt tudom,hogy dolgozni nem lehet.
2020. szept. 28. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Az OKJ meg már megszünt.
2020. szept. 28. 15:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szüntették még meg, december végéig indíthatnak régi OKJ képzésben tanfolyamokat
2020. szept. 28. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Energiád nem lesz rá, hidd el nekem.
2020. szept. 28. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

Esetleg a kérdésre valaki?

Kérdező, persze, semmi akadálya. Sok sikert!

2020. szept. 28. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Persze, csak fizetéssel járó tevékenységet nem folytathatsz CSED alatt (mármint, amikor te kapsz fizut. Olyasmit csinálhatsz, amiért te fizetsz :D ).
2020. szept. 28. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Egyetem levelezőt csináltam csed, gyed mellett, borzasztó nehéz volt összeegyeztetni még a vizsgákat is egy iszsz babával, tanulni még pláne. A gyakorlati órákra jártam csak be kísérővel, a szünetekben szoptattam. Semmi nem tiltja hogy csed mellett tanulj, de gondold végig hogy menne-e az OKJ képzés kontakt órákkal.
2020. szept. 28. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Aki szeretné, megoldja, kérdező, ne hallgass az előző válaszokra. A kérdésre válaszolva, igen, én is így csináltam. Mire bölcsibe ment a gyerek, új szakmám lett. Most egyéni vállalkozó vagyok, magam osztom be az időmet és sokkal jobban keresek, mint előtte.
2020. szept. 28. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen én is nyáron csináltam meg egyet. 8 hónapos volt mikor levizsgáztam, mellette estin fősulira is járok, mégsem vagyok ufó 😄
2020. szept. 28. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek :)

Kedves #6!

Menne,egyrészt a Párom délutánonként itthon van, vele már le beszéltem másrészt a nagyszülők, tesók is szívesen segítenek. És sajna tápszeres baba. Már most is el van pár órát nélkülem, így úgy gondolom hogy az a 2 alkalom hetente nem a világ vége. (Tudom tanulni kell azonkívül is ..) Bár azért egy egyetemnek nem futnék neki :D

2020. szept. 29. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, akkor hajrá! Menni fog, iratkozz be bátran! 🙂
2020. szept. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!