Gyed extra külföldi munkaviszony után?
Figyelt kérdés
A férjem venné igénybe a gyed extrát a munkahelye mellett. Olvastam, hogy kell a baba születése előtti 2 évben 365 nap biztosítási időnek lennie. Ez csak magyarorszagi lehet? Mi a kisbabánk szuletese elott 2 honappal koltoztunk haza külföldről, igy neki csak onnan lenne meg az ideje. Sehol nem találtam erről információt. :( Persze azóta már van itthon munkahelye.2020. szept. 15. 22:56
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a külföldi is bele számít.
3/3 anonim válasza:
Beleszámít. U1(ha Anglia), E104 papírokat kell kikérni a külföldi biztosítótól, ezzel igazolod, hogy mennyi külföldi munkaviszony van. De az OEP-nél is elmondják.
Illetve facebookon az ITT-HUN hazaköltözős csoport is segít megtalálni a kérdésekre a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!