Kirugtak, de lehet, hogy terhes vagyok?
Nehany honapja prbalkozunk a babaval, kb. egy het mulva tudok eredmenyeket, azonban a heten kirugtam. Tajekoztattam a lehetseges terhessegrol a fonokom is a kirugaskor. Ugy tudom, hogy terhes noket nem bocsathatnak el. Az en esetemben jogosan jartak el ha pozitiv erdemenyt kapok? Meg nem jartam utana jobban, amig nem aktualis, de azert gondoltam hatha tud valaki ilyen esetrol, hogy mikent jarnak el.
Koszi a valaszokat.
Én meg lehet nyerek a lottón. De csak akkor tudom meg, mikor kihúzták.
Kb .
Remélem érted a lényeget!
"ha a felmondás pillanatában nem tudtál még róla, hogy babát vársz, s emiatt nem tudtad tájékoztatni a munkáltatódat, de utólag megtudod, akkor is életbe lép a védelem. "
Forrás:
Ha 1 het mulva csinalhatsz tesztet, akkor meg nem vagy terhes, kirughat.
Ha mar van pozitiv teszted, es 1 het mulva mesz dokihoz, akkor mar nem.
7!
A felmondási vedelem a számolt terhesség kezdetétől él... Magyaran az utolso menstruáció első napja. Ha ez a kirúgás előtt volt, vagy azon a napon, akkormvedett lesz a kerdezo, ha utána volt, akkor nem lesz védett.m
Koszi a valszokat. Azert mondtam, hogy lehetseges a terhesseg, mert a fonokom azzal a modattal inditott, hogy “remelem terhes vagy”. Azt en is tudom, hogy a lehet nem biztos.
Szoval ha jol ertem volt egy jo munkam, ami lehetove tette, hogy vegre gyereket vallajak, erre kirugnak, ha tehes vagyok nem ved torveny, de alkalmazni se fog igy senki...
Szuper lesz ez az ev. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!