Mi a véleményetek a babaváró támogatásról?
Milyen adód te szerencsétlen? Mutatok neked számokat, hátha jobban megérted (bár erre sok esélyt nem látok).
Nálunk a férjem veszi igénybe az adókedvezményt. A bruttója 500 ezer, ami nettóban 335 ezer. Visszakap 40 ezret a 2 gyerekre, így lesz 375 ezer. Vagyis még így is havi 125 ezret hagy az államnál. Sokaknak a fizetése nincs ennyi, mint az ő adója. Én meg ugye adózom, mert csak egy veheti igénybe. Nekem nincs ilyen magas fizetésem, de így is kb. 120 ezer az adóm.
Gyanítom a 2 felhasználó ugyanaz... De áruljatok el, mégis milyen pénzt vesznek el a gyerekesek?
Igen, kapnak adókedvezményt. De ez miért fáj? Még mindig nem a gyerektelenek pénzêből megy. Nem fizetnek x százalékkal többet, hogy azt a gyerekeseknek adják. Semmi hátranyuk nem származik belőle. De hajrá! Lehet szülni, aztán bezsebelni azokat a " nagy összegeket".
1.
Ez hitel!!!!!
2. Nekem jól jön, aki teheti vegye igénybe.. de ne emiatt szüljön
3. Valaki ezt ki fogja fizetni...
Valahonnan elveszik
4.
Valóban lesz bölcsődei hely?
Nálunk tuti nem tudják megoldani... új épület kellene
15! Hely van 5599 fős településre, magán pedig 30 km az első.
5. Buta aki azt hiszi 10 M elég 3 gyerekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!