Akik anyaságin vannak azoknak is jár karácsonyi pénz?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 13:24
1/5 anonim válasza:
Én nem kaptam ilyen helyzetben, csak az aktív állományban lévők.
2/5 anonim válasza:
Persze jár, de néma munkáltatódtól, hanem a férjedtől. A karácsonyi pénz egy fajta jutalom, az egész éves munkádér. Mégis neked mit jutalmazzanak? Azt, hogy itthon neveld a gyereked és nem jársz be dolgozni?
A karácsonyi pénz nem kötelező, csak adható. Neked csak a törvény által szabályozott pénz jár.
3/5 anonim válasza:
Ez nem jár senkinek, hanem a cégen múlik, hogy ad-e. Nem zárja ki semmi, hogy a cég adjon azoknak is, akik éppen nem dolgoznak, de ok nélkül nem szoktak pénzt osztogatni. Tehát a cég hozzáállásán múlik. És persze nagyon nem mindegy, hogy egész évben otthon vagy, vagy decemberben kezded a szülési szabadságot.
4/5 anonim válasza:
Én se kaptam csak mikor eljöttem, részarányosan megkaptam a ledolgozott időre.
Viszont karácsonyi csomagot kaptam minden évben.
5/5 anonim válasza:
Fizetési bónuszt nem kapok nyilvánvalóan, de karácsonyi csomagot, utalványt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!