2020. Február 11 re vagyok kiírva mikor adjambe a csedre a papírt?
Rajtad múlik
Legkorábban a kiírt dátum előtt 28 napoal lehet kérni
Én így kértem, majd 8 napot ráhúztam a kiírt dàtumra.
Attól függ. Én pl nem szeretnek egy napot se tp-n lenni szóval dolgozom ameddig tudok, aztán terv szerint januárban 2 hét szabi és onnantól igénylem a csed-et. Ez kb két héttel lesz előrébb. De pl ha tp-n vagy érdemes lehet 28 nappal elorebbrol igényelni mert akkor egyrészt mire jön a gyerek több pénzed lesz megvenni amire fény derül hogy meg nincs, másrészt nem egy újszülöttel kell intézkedned hivatalos papirokról. Ráadásul ugye 11-re vagy kiírva ha akkor szülsz meg kórházban vagy x napig reálisan már kicsúszol a zarasbol mire odáig jutnál hogy bemenj igényelni szóval akkor apát ugrasztod hogy vigye be a papirokat, vagy postázza el. Tok macera.
De teljesen rad van bízva hogy érzed jobbnak.
Úgy érti, hogy nem mindegy, hogy 28 nappal kevesebb időre kapja a gyedet, mivel a csed és a tp is magasabb neki, mint a gyed összege..
Nekem mindegy volt, mert a bejeletett bérem alapján a tp nem lett több, mint a csed..
Plusz én 1 napot sem voltam tp-en
1.
Azért az egy hónapra 30e kb
Nem mindegy
Utolsó
/ a pelus ára🤣 -kb 15-20e nálunk még 16 hónaposan is a pelus+krém+popsitörlő /
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!