Most akkor kapok megint táppénzt is (gyed mellé)?
Hidd el enélkül is eltudok,mivel apjuk vállalkozó, de ha egyszer igénybe vehetem akkor miért ne tegyem? Jaj "szegény" munkáltatóm...
Meg se érzi ezt ő...
Én viszont inkább kapok összesen 250ezret 9 hónapig, mint csak 140et. Hülye lennék nem kihasználni!
Jajj Istenem, nem minden munkaltató sz*rr*gó. Ezzel ijesztgetik a kismamákat és inkább fülüket- farkukat behúzzák az anyukák, mert jajj. Nyugodtan menj tp- re.nha nem mész vissza is lehet munkat találbi. Anyum is tudott 3 gyerek mellett munkat találni, csak kell hozzá egy apa, aki normális és nem akad fenn azon, hogy menni kell a gyerekekért, ő viszi ide- oda őket, ne adj Isten olyan elvetemült, hogy otthon is marad velük betegség esetén ezzel segítve a társát.
Órülök, h a férjem normális és alaoból felmondtam olyan helyen, ahol a csaladalapítást nyűgnek veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!