Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha a munkáltató fizeti a...

Ha a munkáltató fizeti a gyedem, viszont én máshol szeretnék dolgozni még gyed mellett akkor ki fogja azt fizetni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9!

Ha megszűnik a munkaviszonya, automatikusan átveszi a tb a kifizetést. Semmit nem kell a kerdezo ek csinálnia.

2019. szept. 29. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az lenne az első kérdésem, hogy a régi helyedre vissza fogsz menni dolgozni és csak ideiglenesen dolgozol máshol gyed alatt? Szerintem ez a nulladik kérdés. Mert lehet többes jogviszonyt is, az nem probléma. Csak úgy egyáltalán mi a sztori itt? Pl elmész egy boltba 4 órába addig amíg nem lesz ovis a gyerek? Vagy?
2019. szept. 29. 14:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Épp szabadságom töltöm. Október végén kezdenék a volt munkahelyemen viszont kaptam jobb lehetőséget. És lehet váltanék. Csak ugye eddig innen kaptam a gyedet és nem tudom hogy megy ez ilyenkor.
2019. szept. 29. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Felmondasz. Letöltős a felmondási időt. Átmész a másik céghez dolgozni. Ennyi. A gyednek semmi köze nincs hozzá.
2019. szept. 29. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Aha, szóval szeretnél két vasat tartani a tűzben amíg ki nem derül? Hát alapvetően az eredeti munkahelyeden van füzetes nélküli szabadság kérelmed. Addig amíg az tart elmehetsz máshova is dolgozni de be kell jelentened valószínűleg az eredeti munkahelyeden (ez a kitétel kb minden szerződésben benne van). Amíg az eredeti munkahelyeden fizetés nélkülük vagy addig simán folyósítják ők a gyedet. Ha lejár a fizetés nélküli (vélhetően eredetileg a gyerek 2 vagy 3 éves koráig írtad ala), akkor felmondasz, és valószínű addigra már a gyeded is lejár.
2019. szept. 29. 20:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tartok 2 vasat a tűzben. Már felmondtam, és kezdhetek a másik helyen.:) ez a munkahely nem kifizetőhely de volt aki azt irta kapom a gyedet utána és nem kell semmit tenni. Abból ugy is pár hónap van csak. Utána meg gyest kell gondolom majd valahol megigényelni
2019. okt. 7. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen a volt munkahelyeden kérheted hogy folyósítsak tovább a gyed-et. Gyest pedig meg tudod igényelni az államkincstárnal majd.
2019. okt. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!