Kaphatok így Gyed-et?
Március 1 előtt volt munkaviszonyod vagy hallhatói jogviszonyod?
Enélkül nem lehet megmondani, még az is lehet, hogy csak 5 hónapig lehetsz tappenzen összesen, akkor utána semmi nem jár majd, csak gyes.
Igen, akkor is csak annyit maradhatsz táppénzen.
Ha olyan munkád van, és az orvos úgy látja jónak, akkor minden további nélkül mehetsz vissza dolgozni. A veszélyeztetett terhesség nincs kőbe vésve amúgy. Papíron én is az vagyok, 30 hetes, és még 7et tervezek dolgozni.
Nagyon szépen köszönöm a valaszaidat! Gratulálok akkor neked és jó egészséget kívánok nektek! ☺️ Ha nem gondd megkerdeztem hogy mit dolgozol? :)
Én cukrász vagyok, és hát elég sokat kell dolgozni, sajnos nem úgy van hogy le dolgozom a 8 órát aztán ennyi :/ addig kell dolgoznom ameddig munka van. És előző héten volt olyan hogy reggel 5oratol este 7ig voltam bentt és az nagyon sok volt számomra :/ alapból nem is vagyok egy vastag :/ 40-45 kiló vagyok.
Igen, ez nyilván más, te valószínűleg nem fogsz tudni a munka jellege miatt olyan nagyon sokáig dolgozni. Irodai ülőmunkám van, az egyetlen fárasztó benne, hogy napi két órát BKVzom.
De ha mondjuk a 4-6 között tudsz valamennyit, az már szerintem elég, hogy a végén kitartson a TP, meg a csedet is meg lehet 28 nappal szülés előtt igényelni. És a terhesség közepe az, amikor a legtöbb energiája van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!