Anyukák, tud erről valaki valamit?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta hogy augusztusban dupla családi pótlék jár az iskolakezdés miatt. Azt mondta augusztus 27.-én jönne.
Ebből mi igaz?
Nekem 4 hónapos a fiam azaz még nem kell ovis/iskolai kellékeket venni neki, ilyenkor ugyanugy dupla? Vagy jön a megszokott rendben?
Nekünk jön sms a telefonra de igy nem tudom mire számíthatok.
2019. aug. 2. 18:44
1/10 anonim válasza:
Azt nem tudom igaz-e de ha igen akkor nyilván csak az iskolás korú gyerekekre...
2/10 anonim válasza:
Nem jön dupla, csak augusztus végén utalják a szeptemberit. Tehát a szeptemberit kapod meg hamarabb.
3/10 anonim válasza:
nem dupla lesz, augusztusban azert jon 2, mivel szeptemberben nem lesz csaladi. ugye augusztus elejen kapjuk a juliusit, szeptemberben kene kapni az augusztusit. de a sulikezdes miatt most az augusztusit megkapjuk augusztusban, szeptemberben nem utalnak. a kovetkezo oktoberben jon.
4/10 A kérdező kommentje:
A duplat ugy ertem hogy augusztusban erkezik 2x, az augusztus szeptember es a szeptember kimarad. Igazabol ez nem szamit csak kivancsi voltam igaz e, nem olyan megbizhato a baratnom es szeret ferditeni.
2019. aug. 2. 18:52
5/10 anonim válasza:
Ez minden évben így van, szeptember eleje helyett augusztus végén jön a családi pótlék és a gyes/gyet. A csed, gyed normál időben.
6/10 anonim válasza:
Ez minden ev augusztusaban es decembereben igy van.
7/10 anonim válasza:
Boldog idők voltak, amikor tényleg dupla volt :)
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a megerositest :) csak kivancsi voltam, nekem elso babam igy nem tudom meg persze azt sem hogy csak sulisoknal van e igy.
2019. aug. 2. 20:43
9/10 anonim válasza:
Figyi, gondolkodj logikusan. Szerinted ha valakinek van ovis meg iskolás is, annak felét így, felét úgy utalják? :)
10/10 anonim válasza:
Nincs duplázás, csak előbb utalnak.
Ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!