Ti mit és hogy csináltatok? Mivel foglalkoztatok Gyed/Gyes
alatt?
2019. júl. 29. 20:58
Szerencsések voltunk, nem számoltuk a kajapénzt hónap végén, tudtam a gyerekkel foglalkozni.
2019. júl. 29. 21:30
Én levelezőn egyetemre jártam, míg 2 gyerekkel itthon voltam. Pont vége lett és már azzal helyezkedtem el utána.
2019. júl. 29. 21:34
4/10 A kérdező kommentje:
Ez rendbe van... nem a lenézést kértem... lehet kedves első kommentelő te nem akrsz mindent megadni a gyereknek de van akinek muszáj... elsősorban azokat kérdeztem. Egyedül lettem. Muszáj lesz... de a részletekhez senkinek semmi köze inkább a kérdésre kéne normális ideillő választ adni... lusta dög
Ha nem a volt munkahelyere mész nagyon kevés esélyed van részmunkaidőre. Mo-n nem igen támogatják ezt. Csak ugye ameddig kötelező. Én meg nem vagyok érintett de nálunk a cégnek mindenki ugyanazt csinálja mint ahonnan elment csak 4 de leggyakrabban 6 órában.
2019. júl. 29. 22:57
Nem lusta dög az első válaszoló, hanem stabil kapcsolatban csinált gyerekeket, ezért ki tudja élvezni őket. Én is így vagyok vele. Nem gondolom lustának magam 4 6 év alatti gyerekkel, csak mert szeretjük egymást a férjemmel és megbízunk egymásban.
2019. júl. 29. 23:26
Mit képzelnek magukról felnőtt emberek, hogy így beszélnek egymással, mint ti itt? Mélységes döbbenet! Hogy jössz te ahhoz, hogy becsméreld a kapcsolatát a férjével, mert olyan helyzetben van, amilyenben? Milyen ember az ilyen? És te mutatsz példát gyerekeknek? Erre vagy ilyen baromi büszke? Szánalmas! Szégyeld magad!
2019. júl. 29. 23:27
8/10 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem... a hátteret nem áll szándékomban kiteregetni... az hogy valami mennyire stabil azt hagyjuk inkább... én is stabil kapcsolatban éltem. Nem kívánok senkinek rosszat.... de nem értem hogy egy egyszerű dolgot miért nem lehet csinálni. Mondjuk válaszolni a kérdésre!
Úristen, tényleg, hogy képzelik itt egyesek, hogy így ítélkeznek? Inkább a saját életedben tegyél rendet, mert valami bajod biztos van, ha itt kell kiélned magad meg fennhéjáznod a tökéletes házasságoddal. És ha meghalt vagy megbetegedett a férje? Inkább gondolkodnátok, mielőtt csak úgy frusztrációból letámadjátok a másikat, aki csak tanácsot kért.
Kérdező, az én környezetemben volt, aki vállalkozást indított, de ahhoz sokszor kell saját tőke. Olyat is ismerek, aki egyedülállóként olyan munkahelyet keresett, ahol volt üzemi bölcsi. Illetve azért egyre több munkahelyen oké a "kismama műszak", főleg a multiknál, a kicsi magyar cégek nem szeretik.
2019. júl. 30. 10:54
"nem a lenézést kértem... lehet kedves első kommentelő te nem akrsz mindent megadni a gyereknek de van akinek muszáj..."
Nem lenézést? Ki nézett le? Csak a kérdésre válaszoltam.
Te támadsz.
És természetesen én azzal adok meg mindent a gyereknek, hogy nem dolgozok pár hónapos korában, mert dolgoztam eleget előtte és fogok még bőven, amikor nagyobb lesz. A köztes időre pedig bőven van külön is megtakarításom, nem csak a férjemmel közösen.
Ezt nem dörgöltem volna az orrod alá, ha nem szólsz be.
2019. júl. 30. 17:15
Kapcsolódó kérdések: