GYES alatt mit lehet itthonrol dolgozni?
Add be az önéletrajzodat sok fordítóirodához, akár helyi nyelviskolához is. Van a városodban Katedra? Ők fordítanak is, és szoktak lenni apróbb munkák, és ők szeretik is, ha néha tudnak veled találkozni. De máshol is. Nem muszáj azt nézni, van-e hirdetés, próbálkozz proaktívan.
Kiadóknál lektorálás? Nem fizet sokat, viszont el lehet vele lenni, és idővel bedolgozza magát az ember. Kiadóknál érdemes érdeklődni.
Mar beadtam az oneletrajzomat de sajnos mindenhol azt a valaszt kapom hogy most nincs munkalehetoseg, hirdetest sem talalok sajnos. Nincs Katedra a kozelunkben.
Ujsagot nem tudok hordani mert a babam 4 honapos,nem hagyhatom egyedul hiaba alszik, az ordog nem alszik
#3: Nincs egyedül, a párom addig otthon van vele, én hazaérek, mire indulnia kell.
Ismerősöm baba mellett kezdett Providentezni. Arra az egy-egy órára ő is a férjére bízta a kicsit.
A ferjem 12 orazik igy lehetetlen rabiznom,anyukam meg sajnos le van epulve teljesen, o mar nem tudna babazni.
A batterwaret kiprobaltam de persze piramis jatek, meg talan a tobbit megneznem,ott vannak kapcsolataim az meg nem is lenne rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!