Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYES alatt mit lehet itthonrol...

GYES alatt mit lehet itthonrol dolgozni?

Figyelt kérdés
GYES-en vagyok a kisfiammal, apuka dolgozik es anyagilag sem allunk olyan rosszul. Sajnos csak GYES-es csaladit kapok. Ezert szeretnem egy picit en is kivenni a reszem a koltsegekbol. Valahogy haszontalannak erzem magam. Ha a hazimunka el van vegezve,a picur alszik akkor unom magam. Angolul tudok,forditoi munkara gondoltam de nem keresnek sehol forditot. Valami netes munka vagy valami? Van tippetek?
2019. júl. 25. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Add be az önéletrajzodat sok fordítóirodához, akár helyi nyelviskolához is. Van a városodban Katedra? Ők fordítanak is, és szoktak lenni apróbb munkák, és ők szeretik is, ha néha tudnak veled találkozni. De máshol is. Nem muszáj azt nézni, van-e hirdetés, próbálkozz proaktívan.

Kiadóknál lektorálás? Nem fizet sokat, viszont el lehet vele lenni, és idővel bedolgozza magát az ember. Kiadóknál érdemes érdeklődni.

2019. júl. 25. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Újságot hordok reggel. 7-kor kel a gyerek, 6-ra itthon vagyok, még van egy kis ènidőm.
2019. júl. 25. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Mar beadtam az oneletrajzomat de sajnos mindenhol azt a valaszt kapom hogy most nincs munkalehetoseg, hirdetest sem talalok sajnos. Nincs Katedra a kozelunkben.

Ujsagot nem tudok hordani mert a babam 4 honapos,nem hagyhatom egyedul hiaba alszik, az ordog nem alszik

2019. júl. 25. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#3: Nincs egyedül, a párom addig otthon van vele, én hazaérek, mire indulnia kell.

Ismerősöm baba mellett kezdett Providentezni. Arra az egy-egy órára ő is a férjére bízta a kicsit.

2019. júl. 25. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Semmit nem dolgozhatsz az első 6 hónapban. Gyed és a gyes (2-3 éves kor között) lehet. Max. feketén valamit.
2019. júl. 25. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Avon, Oriflame, Farmasi, Betterware? Néhány ismerősöm gyerkőc mellett csinálja.
2019. júl. 26. 00:23
 7/8 A kérdező kommentje:

A ferjem 12 orazik igy lehetetlen rabiznom,anyukam meg sajnos le van epulve teljesen, o mar nem tudna babazni.

A batterwaret kiprobaltam de persze piramis jatek, meg talan a tobbit megneznem,ott vannak kapcsolataim az meg nem is lenne rossz

2019. júl. 27. 12:31
 8/8 A kérdező kommentje:
5.-os ezt en is tudom de ez most mellekes :) egyik baratnom karkotoket csinal baba mellett, nem kell tudnia senkinek rola es megis van egy kis plusz. En sajna nem vagyok megaldva olyan jo kezugyesseggel
2019. júl. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!