Fogzik a babánk és nagyon kipirosodott, pöttyösödött a feneke, azt gondolom ez már pelenkakiütés. Mit használtok pelenkakiütésre vagy vigyem el inkább orvoshoz és ír rá valamit ő?
Kisfiam feneke zacsija nagyon csúnya lett mára szinten fogzas miatt. A védőnő leecsetelte, már szebb valamivel.
Betadint, sudocremmet és canestent javasoltak ra, mert könnyen gomvasodhat. Plusz legyen sokat szabad popsival
Igen én is attól félek, hogy majd esetleg valami gombásodás lesz belőle.
Köszi a választ.
Nekünk canesten + sudocream keverékét mondták de nem javult.
Gyulladás csökkentő kamillás hintőport használtam és sokat volt szabadon a popsija
sorry a gyerkőc belenyúlt a klaviatúrába:D
Szóval mentem a gyógyszertárba és pont találkoztam a védőnőnkkel kérdezte mi újság elmeséltem, mi van a pelenkába, megnézte és íratott gyógyszertárba készített krémet a gyerkőcnek.Sárgás színű.24 óra alatt el is felejthettük, hogy volt kiütés.Nagyon szépen rendbe tette, úgyhogy ajánlom hogy ha valaki így jár menjen a gyerekorvoshoz.Köszönöm a segítségetek!Mindenkinek ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!