Mennyire gyakori a komoly láz fogzási időszak alatt? Hallottam egy sztorit.
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, ugye nem gyakori? Épp a napokban hallottam egy sztorit szülőtől, hogy kislány a fogzása alatt egyszer láz görcsöt kapott, olyannyira hogy újra kellett éleszteni.. Ez mennyire gyakori? Mármint hogy igen magasra szökik a láz?
Azóta is ez jár a fejemben és igen nyugtalan vagyok.. Főleg mert náluk előjel nélkül jött az egész..
(Szomszédaink mesélték, idősebbek már)
2017. szept. 19. 23:36
1/3 Sansa Strak válasza:
Ritka,ne aggódj.Erre hajlam is kell.Nálunk egyszer volt 38 fok körüli láza,meg párszor hőemelkedés.De van olyan gyerkőc aki láz nélkül átvészeli,esetleg kis hasmenés, nyálazás társaságában.Nem kell aggódj!
2/3 anonim válasza:
Nálunk volt komplilált lázgörcs, ami intenzív ellátást igényelt, nade nem fogzás miatt... vesemedencegyulladást találtak a háttérben, viszont a görcs volt az első tünet, akkor ment fel a láza először.
3/3 anonim válasza:
Fogzás maximum hőemelkedést okozhat, de még azt is ritkán, inkább nyűgösséget és hasmenést. Magas láznak minden esetben más oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!