Fogzástól előfordulhat olyan tünet, mintha náthás lenne a baba?
Figyelt kérdés
Kislányom 16 hónapos, egyszerre 4 őrlőfoga bújik. A 4 szemfognál nem tapasztaltam ilyent, hogy folyik az orra. Vízszerű orrfolyása van, nem sűrű váladék. Orrszíváson, orrcseppen és a sok folyadékon kívül hogyan segíthetek neki? Természetesen, ha nem javul, elviszem orvoshoz. Köszönöm a válaszokat!2017. jún. 19. 20:25
1/7 anonim válasza:
Az orrfolyasra jo amiket írtál, a fogzasra lehet homeopátiás bogyókat adni, ha az megviseLi.
2/7 anonim válasza:
Vizszerű orrfolyásnál ha nincs más panasz, amúgy se rohannék vele orvoshoz.
Az én fiamnál nem volt orrfolyás fogzásnál de olvasgattam róla (egészen pontosan beteg lett fogzás közben és először nem volt betegségre utaló jel így a fogzás jutott az eszembe) és előfordulhat orrfolyás.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó kezelés, amit csinálsz.
Viszont nem a fogzástól van, hanem valószínűleg valamilyen vírus. A fogzás csak gyengíti az immunrendszert, így fogékonyabbá válik kórokozók elkapására a baba. Nálatok is ez történhetett.
Ha viszont besárgul, netán zöldessé válik az orrváladék, lázas lesz mellé, akkor viszont mindenképpen vidd orvoshoz, mert az már felülfertőződésre utaló jel.
4/7 anonim válasza:
A lányomnak ez volt az egyetlen tünete az összes fogánál. Én csak orrszívóztam, másra nem volt szükség.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is folyik az orra, épp bosszankodtam, hogy niért nem akar elmúlni a nátha, mikor észrevettem az uj fogacskák csücskeit
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2017. jún. 20. 13:25
7/7 anonim válasza:
Ha a gyerek folyton tüsszög, akkor fáj a foga #fucklogic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!