Valami megoldás éjszakai nyugtalanságra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kisfiam nemsokára 5 hónapos. Tipikusan produkálja a fogzás tüneteit: nyűgösség, pöttyök az arcon a nyáltól, meg az ínye alul-felül is elég "hullámos" már. + hónapos koráig szépen aludt 7-8 órákat. Viszont lassan 2 hónapja éjjel is másfél 2 óránként kel sírva, nyűglődve. Van, hogy vissza tudom altatni, de néha csak akkor,ha eszik picikét. Nem rendes adagot,csak kicsit. Bevallom már kezd igen fárasztó lenni, h nem alszunk. A Dentinox és Dologélen kívül van valami,amivel segíthetnék neki jobban aludni? Mivel mióta ez van, h nem alszik egyben többet, azóta nappal is sokkal nehezebb vele és természetesen neki is.
Köszönöm!
2017. febr. 23. 08:58
1/3 anonim válasza:
Ugyanez van nálunk is, csak az én babám 4 hónapos..tegnap éjjel óránként kelt..még én sem jöttem rá a megoldásra..:(
2/3 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Az én babám 4hónapos. Még én sem jöttem rá, hogyan tudnám enyhíteni. Szintèn 2óránként kel, és csak akkor alszik vissza ha oda adom neki a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!