Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Deprobe-Homeo homeopátiás...

Deprobe-Homeo homeopátiás tablettát fogzásra ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Fogínygéleket próbáltuk, de csak 5-10 percig használnak. A nyűgösségére a legjobb, ha felkötöm magamra kendőbe, de éjszaka nagyon nyugtalanul alszik, össze-vissza forgolódik. Írhattok bármi jó módszert, szert, ami segíthet neki! Köszönöm!

2016. aug. 16. 12:36
 1/3 Gabchy25 válasza:

Szia, mi is épp ezzel küzdünk. Nekünk is van ez a homeopátiás cucc. Véleményem szerint nem sokkal jobb, mint a chamomilla, pedig ez több dolgot tartalmaz. A viburkupot próbáltad? Az nekünk bevàlt, bár így is nehezen megy az elalvàs. Többnyire cicin alszik el...

5,5 hós kislány anyuja

2016. aug. 18. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan adhatsz neki akár oscillococo-izét, vagy bármi mást, ugyananaz, és ugyanannyit segít - semmit. Csak laktózérzékeny ne legyen. :-)

Napközben rágicsálhat valamit (pl. répa), ha hideg, pláne jó, az éjszaka meg ilyen, egyszer elmúlik...

2016. aug. 21. 18:31
 3/3 A kérdező kommentje:
A viburcolt még nem próbáltuk. Lehet kipróbálom. Az elalvással eddig még nincs gond, de aztán fél óra múlva sírva ébred és utána 10 percenként, ha nem maradok vele. Muszáj, hogy mellettem aludjon, mert különben én sem alszom semmit. Pedig nem akarom, hogy rászokjon a mellettem alvásra. Mi is kb 5,5 hónaposak vagyunk. Kisfiú.
2016. aug. 27. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!