Fogzásra a chamomilla ch9 is jó? Az van itthon. Ugyanúgy lehet napi többször adni 1 golyót?
Anyádat kérdezted, mi a faxt csinált veled, mikor ordítottál?
Gondolom, letolt pár felest és akkor már kevésbé zavarta az ordításod.
Lehet, újat mondok, de a kölökkel bizony hangzavar is jár... és bármilyen fasságban is hiszel, legyen szó homeopátiáról, vuduról, esőtáncról... az fogak előbújása fájdalommal jár, ha tetszik, ha nem.
Mindenki másként éli meg a fájdalmat még kölökkorban is, sőt, az időjárás, az iszákos apja ordítása, de a sörízű anyatej is minden befolyásolhatja ebben, úgy hogy csak magadat nyugtatod azzal, hogy mindenféle fost adsz neki.
Ha rossz passzban van, ordítani fog és kész.
viseld!
:D Lehet,hogy felétek ez szokás,és a Te anyád még a terhesség alatt is felessel kezdte a napot,hogy ilyen retardált lettél,de ez nálunk nem így megy. Szerintem egyszerű kérdést tettem fel. Mindenhol a Ch
15-ös hígítást írják,de itthon csak ch9 volt. Szerintem köze nem volt a válaszodnak a kérdéshez. Nem lehetsz valami túliskolázott,ha a szövegértés sem megy..biztos ennek is köze van ahhoz,hogy Téged anyukád pálinkás kenyérrel nyugtatott annó..én inkább maradok a homeopátiás megoldásnál. Hellószia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!