Nurofen adagolása, hogy?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem a nurofen adagolását, ebben kérnék segítséget. Babámnak jön a foga és múlt éjszaka elég nyűgös volt. Nappal aránylag el van, meg el lehet terelni a figyelmét az annyira nem gond, de éjszak elég macerás volt. Már látom a kis fehér csikot a foga helyén, szóval nemsoká kijön. 10 hónapos 10 kg.
köszönöm a válaszokat
2016. márc. 21. 18:21
1/7 anonim válasza:
Nurofen szirup, szuszpenzió, végbélkúp, honnan tudjuk mit akarsz adni neki? Nézd meg a gyógyszer infós papíron, az biztosabb.
3/7 Regáti válasza:
Nurofen szirupot nekem a dokim 2,5 ml-t mondott de van hogy én csak 2 ml-t adok! Az én kislányom 8 hónapos!
4/7 anonim válasza:
Rá van írva a dobozára, hogy hány hónapos vagy hány éves korban mennyit lehet adni.
5/7 anonim válasza:
Lefekvés előtt adj neki 2,5 ml Nurofent (ennyi az adagja, fél adagolónyi), legalább 6 órának el kell telnie a következő adagig, ha éjszaka is szükség van rá.
6/7 anonim válasza:
Igen, 2,5 ml van ráírva, de én se adok neki mindig 2,5 ml-t, van hogy kevesebb is elég. Ki kell próbálni, hogy mennyi hat neki.
7/7 anonim válasza:
Rá van írva,hogy hány kg-tól hany ml adható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!